BLOGI

BRAND toimitilat valloitus Pirkanmaalla jatkuu… hallitila 24Pesulalle

YKSI EUROOPAN SUURIMMISTA PESULAKETJUISTA LAAJENTAA – UUSI TUOTANTOTILA 24 PESULALLE NOKIALLE KOLMENKULMAAN!

BRAND toimitilat Oy ja 24 Pesula Oy allekirjoittivat keskiviikkona 19.9.2023 sopimuksen uusista nykyaikaisista toimitiloista. Uusi 1500 m²:n vuokrattava toimitilakiinteistö rakennetaan Nokian Kolmenkulman alueelle, johon BRAND toimitilat on toteuttanut muitakin toimitilahankkeita. Uusi kiinteistö koostuu monipuolisesta kokonaisuudesta, joka muokataan käyttäjän tarpeisiin. Viime vuosina voimakkaasti kasvanut 24 Pesula saa modernit tilat pesulalaitteiden suunnittelulle, tuotekehitykselle, kokoonpanolle sekä huollolle ja varastoinnille. Toimitilat nousevat näkyvälle paikalle E12 valtatien varteen ABC Kolmenkulman läheisyyteen. Tontilla on myös varauduttu mahdolliseen laajennukseen. Hankkeen rakentaminen aloitetaan vuoden 2023 puolella ja tilat luovutetaan asiakkaalle alkukesästä 2024. BRAND toimitilat rakentaa toimitilat KVR-urakkana vastaten hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan. Brändätty ja ympäristösertifioitu BREEAM-toimitilakiinteistö tehdään yhdellä sopimuksella asiakkaan erityistarpeet huomioiden.

24 Pesula on suomalainen itsepalvelupesula-ketju ja pesulaitteiden valmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1999 ja se on tytäryhtiö mukaan luettuna yksi Euroopan suurimmista itsepalvelupesulaketjuista. Yritys kasvattaa jatkuvasti pesulaverkostoaan niin Suomessa kuin ulkomailla. Yrityksen talousluvut ovat voimakkaassa kasvussa ja liikevaihto vuonna 2022 oli lähes 6 MEUR.

”Yhteistyö BRAND toimitilojen kanssa oli alusta saakka sujuvaa ja helppoa, erittäin vuorovaikutuksellista! Meidän toiveisiimme reagoitiin nopeasti. ” Isto Kiviniemi, 24 Pesula

Kuvassa vasemmalta Isto Kiviniemi ja Hannu Kolmonen, 24 Pesula,  Juuso Piironen ja Timo Hakkarainen, BRAND toimitilat.

 

Aika ottaa askel kohti parempaa? Nostetaan toimitilat brändisi tasolle. Olipa kyseessä rakentaminen, myynti tai vuokraus, asiakkaan tarpeet ovat aina ohjenuoranamme.
Toimitilatarpeissa ota yhteyttä!