Jet-Tekno Oy:n uudet toimitilat valmistuivat Nokialle

Ilma-alusten tankkausjärjestelmiä valmistava Jet-Tekno Oy ja BRAND toimitilat Oy allekirjoittivat tammikuussa 2023 sopimuksen uusien toimitilojen rakentamisesta Kolmenkulman alueelle Nokialle. Uusi reilu 2500 m²:n  toimisto- ja tuotantotila valmistui aikataulussaan tammikuussa 2024. Vastasimme hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan. Uusissa toimitiloissa on jo alusta alkaen varauduttu Jet-Teknon nykyisen henkilömäärän (30) tuplaantumiseen. Kasvu huomioon otettuna, hankkeen myötä Nokian kaupungin alueelle tulee siirtymään jopa 60 työpaikkaa.

Yhteistyö, toimivuus ja hinta – BRAND:in kilpailuetuna

Yrityksemme oli Jet-Tekno Oy:n toimitusjohtajalle Tatu Miikkulaiselle jo entuudestaan tuttu toimija. Eri toimijoita vertaillessa tärkeimmäksi tekijäksi valinnassa nousi yhteistyö, toimivuus ja hinta. Meidän ihmisläheinen tapa lähestyä sekä asiakasta että hanketta teki vaikutuksen. ”Kommunikaatio on ollut helppoa. Ideoita on rohkeasti palloteltu yhdessä ja vuoropuhelu on ollut toimivaa. Tarvittaessa he osaavat myös asianmukaisesti torpata huonot ehdotukset”, Miikkulainen kehuu.

”Panostamme erityisesti asiakaspalveluun koko rakennushankkeen aikana. Kuuntelemme asiakasta herkällä korvalla ja esitämme lisäkysymyksiä, jotta pääsisimme mahdollisimman hyvään lopputulokseen”, kertoo yrityksemme toimintatavoista myyntijohtaja Juuso Piironen BRAND toimitiloilta. ”BRAND toimitilat osasi tarjota meille tarkoituksenmukaisia toimitiloja. He lähestyivät rehellisesti,  luottamusta herättävällä toimintatavalla. Saimme suunnitelmista hienot visuaalisesti aidolta näyttävät kuvat”, iloitsee Miikkulainen.

Kasvu mahdollisti tuotantotilan laajentamisen

Nyt valmistunut uusi liiketila on Miikkulaisen neljäs rakennusprojekti. Kokemusta on siis kertynyt vuosien varrella jo hyvin paljon. Oman talon rakentamisen lisäksi hän on ollut aikaisemmin mukana kolmessa teollisuusrakennushankkeessa, joten odotukset ja vaatimustaso hankkeen toteuttajalle oli tämän myötä korkealla. ”Pohdimme aluksi vanhan kiinteistön laajentamista tai lisärakennusta, mutta olemme oikein tyytyväisiä tekemäämme ratkaisuun panostaa täysin uusiin toimitiloihin. Toivomme, että saamme keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen jatkossa toiveidemme ja odotuksiemme mukaisissa tiloissa”, toteaa Miikkulainen.

Jet-Tekno Oy:n tuotantomäärät ovat hurjassa kasvussa. Jo viime vuodelle odotettiin jopa kaksinkertaisia lukuja edellis vuoteen verrattuna. Näin ollen uudet tilat tulevat tukemaan liiketoiminnan kasvua ja mahdollistavat tuotannon tehostamisen myös jatkossa. Myös esivalmistelu on mahdollista tehdä pidemmälle ja sisäinen logistiikka paranee jatkossa huomattavasti. Tämä toimitilahanke on suunniteltu ja toteutetttu asiakkaan erityistarpeet huomioiden KVR-urakkana. Tämän hankkeen kohdalla se on tarkoittanut  erityisvaatimuksia rakenteille esimerkiksi tiloissa toimivien isojen raskaiden ajoneuvojen vuoksi. Rakennuksessa on suuren hallitilan lisäksi tyylikkäät toimisto- ja sosiaalitilat.

Jet-Tekno Oy on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteiden valmistukseen ja huoltoon sekä maatukeutumisjärjestelmiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan. Heidän asiakkaitansa ovat mm. Helsinki-Vantaan lentoasema, puolustusvoimat Suomessa ja lähialueilla ja eri maiden viranomaistahot, kuten poliisi, raja- ja merivartiosto ja pelastushelikopterit.  Jet-Tekno Oy myös vastaa tuotteiden myynnistä, suunnittelusta, kokoonpanosta ja huoltotoiminnasta.

Katso video hankkeen rakentamisesta :

Onko mielessänne uusien toimitilojen hankinta? Haluatko lisätietoja toimitiloista joilla erotut kilpailijoista?
Ota yhteyttä!