Vapaat toimitilat

Etsitkö uusia liiketiloja? BRAND toimitilojen kautta löydät parhaat vapaat liiketilat yrityksellesi. Palvelemme kaikkia yrityksiä mm. Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja koko muun Suomen alueella.

Vapaat liiketilat yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin

Tarjoamme erinomaisia liiketiloja eri paikkakunnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaikki vapaat liike- ja hallitilat ovat joko uusia tai remontoituja ja nykyaikaisia. Vuokralaisen niin halutessa voimme tehdä muutoksia tiloihin tai varustella niitä tarpeen mukaan ennen muuttoa, jotta ne soveltuvat ja vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasyrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Tilojen koot vaihtelevat, mutta yleisesti vuokrattavat liiketilat ovat 100 m2 ylöspäin. Myös kohteita, joissa vuokrataan halli tai runsaasti hallitilaa. Vuokrattavien toimitilojen hinnat vaihtelevat muun muassa paikkakunnan, sijainnin ja toimitilan varustetason mukaan. Kysy meiltä vuokrahinnoista lisätietoja ja vuokraa vaikka koko halli!

Kiinnostaako vapaat liiketilat – ota yhteyttä

Vapaat toimitilat eri paikkakunnilla

Meillä on vapaita toimitiloja sekä valmiina että valmistumassa eri puolilla Suomea. Niitä löytyy muun muassa Tampereen ja Jyväskylän seuduilta sekä muualta Etelä-Suomen alueelta.

Vapaaseen toimitilaan pääsee aina heti tai se voidaan varustella tai muokata ensin asiakkaan tarpeiden mukaan kuten muuttamalla esimerkiksi halli toimistoksi. Toimitilan hinta määräytyy tilan varustetasosta tai mahdollisista muutoksista. Mikäli toimitilarakennuksen rakentaminen on vielä kesken, pääsee yritys uusiin tiloihin luonnollisesti heti rakennuksen valmistuttua.

Toimistotilat yrityksille

BRAND toimitiloilta löydät monenlaisia liike- ja toimitiloja. Olipa etsinnässä halli, toimisto, varasto, logistiikka- tai tuotantotila, löydät sopivat vapaat liiketilat luultavasti meiltä. Toimitilatarjonta muuttuu jatkuvasti ja jos et löydä suoraan alla olevista linkeistä mieleistä, ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanteesi yhdessä.

 

Katso paikkakuntakohtaiset vapaat liike- ja toimitilat:

Hanki yrityksen näköinen toimitila

Kun yrityksesi etsii uutta vapaata toimi- tai liiketilaa, ota yhteyttä BRAND toimitiloihin. Meiltä löytyy erinomaisia vapaita toimitiloja, jotka voimme muuntaa aina jokaisen yrityksen omat tarpeet täyttäviksi kokonaisuuksi.

Pyydä tarjous vapaasta toimitilasta