Vapaat toimitilat

Etsitkö yrityksellesi uusia liiketiloja? BRAND toimitilojen kautta saat myös parhaat vapaat liiketilat yrityksellesi. Palvelemme kaikkia yrityksiä mm. Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän ja koko muun Suomen alueella.

Vapaat liiketilat yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin

Tarjoamme erinomaisia liiketiloja eri paikkakunnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaikki liiketilat ovat joko uusia tai remontoituja ja nykyaikaisia. Vuokralaisen niin halutessa voimme tehdä muutoksia tiloihin tai varustella niitä tarpeen mukaan ennen muuttoa, jotta ne soveltuvat ja vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasyrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Vuokrattavat liiketilat vaihtelevat aina jokaisen kohteen mukaan, mutta yleisesti vuokrattavat tilat ovat 100 m2 ylöspäin.
Vuokrattavien toimitilojen hinnat vaihtelevat muun muassa paikkakunnan, sijainnin ja toimitilan varustetason mukaan, joten vuokrahintoja kannattaa kysyä aina meiltä suoraan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaista liiketiloista

Vapaita liike- ja toimitiloja eri paikkakunnilla

Meillä on vapaita toimitiloja, sekä valmiina että valmistumassa eri puolilla Suomea. Niitä löytyy muun muassa Tampereen ja Jyväskylän seuduilta sekä muualta Etelä-Suomen alueelta.

Vapaaseen toimitilaan pääsee aina heti, tai se voidaan varustella tai muokata ensin asiakkaan tarpeiden mukaan, kuten muuttamalla esimerkiksi halli toimistoksi. Toimitilan hinta määräytyy tilan varustetasosta, tai mikä sinne tehdään.

Mikäli toimitilarakennuksen rakentaminen on vielä kesken, pääsee yritys uusiin tiloihin luonnollisesti heti rakennuksen valmistuttua.

Vapaat toimistotilat yrityksille

BRAND toimitiloilta löydät monenlaisia liike- ja toimitiloja. Olipa etsinnässä halli, toimisto, varasto, logistiikka- tai tuotantotila, löydät sopivat tilat luultavasti meiltä. Toimitilatarjonta muuttuu jatkuvasti ja jos et löydä suoraan alla olevista linkeistä mieleistä, ota yhteyttä niin kartoitetaan tilanteesi yhdessä.

Tutustu paikkakuntakohtaisiin vapaisiin liiketiloihimme:

Ota yhteyttä ja hanki yrityksen näköinen toimitila

Kun yrityksesi etsii uutta vapaata toimi- tai liiketilaa, ota yhteyttä BRAND toimitiloihin. Meiltä löytyy erinomaisia vapaita toimitiloja, jotka voimme muuntaa aina jokaisen yrityksen omat tarpeet täyttäviksi kokonaisuuksi.

Pyydä tarjous vapaasta toimitilasta