TOIMITILASIJOITTAMINEN

Toimitiloihin sijoittaminen tuottaa tulosta. BRAND toimitilat tarjoaa sijoittajalle valmiin paketin.

Toimitilasijoittaminen on helppoa!

BRAND toimitilat tekee toimitilasijoittamisen helpoksi. Me etsimme tontin hyvällä sijainnilla, rakennamme näyttävät toimitilat ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tämän jälkeen vuokraamme tilat. Sijoittajan on helppo laskea valmiiksi vuokratun kohteen tuotto. Pitkät vuokrasopimukset ja huolella valitut vuokralaiset takaavat hyvän ja vakaan tuottotason.

Toimitiloihin sijoitettaessa riskit ja mahdollisuudet ovat hyvin erilaisia kuin asuntosijoituksissa. Toimitilakiinteistöstä todennäköisyys sijoituksen korkeammalle tuotolle on huomattavasti parempi. Toimitiloissa vuokra-ajat ovat tyypillisesti pidempiä kuin asunnoissa ja sopimuksia tehdään vuosiksi tai jopa kymmeniksi vuosiksi kerrallaan. Alueellinen kysyntä ja muiden kohteiden hinnat eivät määritä niin tiukkoja raameja kuin asuntopuolella.

Monipuolinen valikoima toimitiloja (toimistot, tuotantotilat, logistiikkatilat jne.) mahdollistavat juuri sinulle sopivan sijoituskohteen löytymisen. Tälläkin hetkellä meillä on myynnissä kymmeniä vuokrattuja liiketiloja. Tuotto toimitilatyypistä riippuen alkaen 7%.

Kysy lisää ajankohtaisista hankkeistamme  Jouko Pannula p.050-3838 553 / myynti@brandtoimitilat.fi

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää toimitilasijoittamisesta ja toimitilan ostamisesta!

Haluatko lisätietoja?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.