RS Huolto muuttaa BRAND toimitilojen rakentamaan kiinteistöön

BRAND on toimitilojen brändäämisen edelläkävijä: ”Taidokkaasti toteutettu julkisivu muuttaa arkisenkin konttorin kulmakunnan komeimmaksi käyntikortiksi”

RS Huolto törmäsi keväällä positiiviseen ongelmaan – nykyiset toimitilat kävivät kasvun myötä ahtaiksi. Haastetta lähdettiin ratkomaan yhteistyössä BRAND toimitilojen kanssa, joka toimittaa yritysilmeeseen brändättyjä toimi-, tuotanto-, varasto- ja myymälätiloja. ”Erityisen ylpeitä olemme uusista viihtyisistä asiakastiloistamme”, kertoo suunnitelmiin tyytyväinen yrittäjä Jarno Savolainen.

Suunnitelmat uudesta liiketilasta lähtivät liikkeelle

RS Huolto teki huhtikuussa 2022 kilpailutuksen eri rakentajien välillä hankesuunnitelman pohjalta. BRAND toimitilat oli mukana alusta alkaen varteenotettavana vaihtoehtona.

”BRAND toimitilojen hinta oli heti alussa linjassa, joten kiinnostuimme yhteistyöstä. Iso merkitys oli myös aktiivisella yhteydenpidolla ja ratkaisuja etsivällä palvelulla. Heiltä löytyi aitoa kiinnostusta ja aikaa useammalle tapaamiselle ”, kertoo RS Huolto yrittäjä Jarno Savolainen.

BRAND toimitilat otti rohkeasti kantaa asiakkaan valmiiseen hankesuunnitelmaan myös toiminnalliselta puolelta ja ehdotti erilaisia malleja rakenteen muuttamiseen, joilla saavutettaisiin kokonaisurakassa huomattavia kustannussäästöjä. BRAND toimitilojen vahvuus on erityisesti asiakasyritysten brändin vahvistaminen toimitilasuunnittelun kautta. Tämä on mahdollista tehdä kustannuksia kasvattamatta, koska BRAND toimitilat on aktiivinen toimija, jonka tekeminen perustuu kokemukseen, joustavuuteen ja kustannustehokkaaseen, asiakkaan tarpeet huomioivaan lähestymistapaan.

”Olemme saaneet yhdessä RS Huolto väen kanssa tehtyä juuri heidän yrityksensä tarpeisiin sopiva tila sekä sisältä että ulkoapäin. Tavoitteemme on, että jokainen kiinteistöhanke on asiakkaan yritysilmeeseen sopiva ja heidän liiketoimintaansa tukeva, näkyvä käyntikortti. Meidän toteuttamat toimitilat toimivat markkinoinnin tukena tyylikkäiden ja persoonallisten ratkaisujen kautta”, kertoo BRAND toimitilat myyntijohtaja Juuso Piironen.

Voiko rakentaminen olla sujuvaa, huoletonta ja kustannustehokasta?

”Todellakin, BRAND toimitilat kanssa”, vahvistaa Savolainen.

Tärkeimmiksi tekijöiksi valinnassa tulivat lopulta hinta, hyvä palvelu ja luottamuksen syntyminen.

”Emme ole rakentamisen ammattilaisia. Halusimmekin keskittyä liiketoimintamme pyörittämiseen ja toteuttaa rakennusprojekti avaimet käteen -mallilla. Toivoimme selkeää ja helppoa ratkaisua”, toteaa Savolainen.

BRAND toimitilat rakentaa RS Huolto tilat kokonaisvastuurakentamisella eli KVR-urakkamuodolla, jolloin he huolehtivat rakennushankkeessa kaikesta. Tilaajalle tämä on helppo ratkaisu, kun yhdellä sopimuksella voidaan varmistua siitä, että pienetkin järjestelyt kuuluvat urakan toteuttajalle. Asiakkaan rakennusprojekti on alan ammattilaisten hoidossa urakan alkumetreiltä aivan sen loppuun saakka. Hanke etenee aikataulussa ja kustannukset pysyvät sovitussa.

Uudet tyylikkäät toimitilat valmistuivat marraskuussa 2023

Joulukuussa 2023 RS Huolto uuden toimitilan pihaan mahtuu vähintään 120 autoa ja paikka mahdollistaa laajennuksen myös tulevaisuudessa. Tiloissa jatketaan menestyksekästä autojen huolto- ja korjaustoimintaa sekä varaosamyyntiä. Uusiin toimitiloihin mahtuu 40 työntekijää ja sosiaalitiloissa on jo varauduttu mahdolliseen laajennukseen 10 lisätyöntekijälle.

”Uudet toimivat tilat hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä laaja piha-alue mahdollistavat entistä paremman palvelukokemuksen asiakkaillemme. Erityisen ylpeitä olemme uusista viihtyisistä asiakastiloistamme”, riemuitsee Jarno Savolainen.

Uutinen RS Huolto uudesta toimitilasta on julkaistu Kauppalehdessä 14.12.2022.