BLOGI

Hienoja uutisia - BRAND rakentaa ympäristösertifioidun toimitilan Adwatecille!

BRAND toimitilat rakentaa vesiteknologiayritys Adwatecille uuden toimitilan Tampereelle. Tampereen Vehmaisiin rakentuva moderni toimitilakiinteistö on kooltaan n.2500m2. Kiinteistöön on optimoitu työtilat 50 työntekijälle. Näyttävään kiinteistöön tulee tilat vesijäähdytyslaitteiden suunnittelulle, valmistamiselle, huollolle ja logistiikalle. Suunniteltaessa on jo otettu huomioon kasvuyrityksen mahdollinen myöhemmin rakennettava laajennusosa.

BRAND toimitilat rakentaa hankkeen avaimet käteen mallilla vastaten hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan. Brändätty toimitilakiinteistö tehdään yhdellä sopimuksella asiakkaan erityistarpeet huomioiden. Kohteen suunnittelu- ja lupaprosessi on jo käynnissä ja Adwatec pääsee muuttamaan uusiin hienoihin tiloihin jo kesän  2024 kynnyksellä.

Vehmaisiin rakentuva kiinteistö on vastuullisen rakentamisen BREEAM-sertifioitu hanke. Ympäristönäkökulmat on tässä rakennuksessa huomioitu entistä kattavammin. Tämä ympäristöluokitus on tärkeä lisäarvo niin loppukäyttäjälle Adwatecille, kuin BRAND toimitiloille.

Adwatec Oy on voimakkaasti kasvava vesiteknologiayritys, jolla on asiakkaita ympäri maailman. Yrityksen erikoisosaamista on vedenjäähdytysasemien kehitys ja valmistus. Yritys on toiminut jo yli 20 vuotta ja omaa vuosien kokemuksen ja asiantuntijuuden omalla sektorillaan. Adwatec on osa vakavaraista perheomisteista Helkama Emotor -konsernia, jonka liikevaihto on yli 100 MEUR, työllistäen yli 400 henkilöä.

Kuvassa vasemmalta Heikki Mustonen, Adwatec,  Juuso Piironen,  BRAND toimitilat ja Panu Kytölä, Adwatec.

 

Onko mielessänne uusien toimitilojen hankinta? Haluatko lisätietoja toimitiloista joilla erotut kilpailijoista?
Ota yhteyttä!