Toimitilan ostaminen yritykselle

Liiketilan suunnittelu + Brändäys + Rakentaminen = BRAND toimitilat

Miten ostan tai vuokraan?

Toimitilan ostaminen yritykselle on yleensä merkittävä investointi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja harkintaa. Siksi siihen kannattaa panostaa kunnolla ja valita yhteistyökumppaniksi pätevä ja kokenut tekijä. BRAND toimitilojen liike- ja toimitilat on tehty kestämään katseita, käyttöä ja aikaa. Toimi- ja liiketilan huolellinen suunnittelu takaa sen, että tilat joustavat ja kasvavat luontevasti liiketoimintasi mukana. Meillä erikoisosaamisena toimitilojen optimointi ja yhdessä suunnitellaan yrityksellesi tehokkaat tuotantotilat. Meiltä toimitilan ostaminen yritykselle on vaivatonta ja helppoa kokonaisvaltaisen ”avaimet käteen” -periaatteen takia.

Ennen toimitilan ostamista on tärkeää arvioida yrityksen tarpeet ja löytää sellainen tila, joka vastaa niitä. Tämä voi sisältää huoneiden lukumäärän, sijainnin, tilan käytön jne. Toimitilamallistostamme saat ideoita mitä tilassa voi olla. Räätälöimme myytävät toimitilat aina asiakasyrityksen omien tarpeiden mukaan.

Toimimme pääasiassa Tampereen, Helsingin, Turun ja Jyväskylän seuduilla, mutta toki myös koko muun Suomen alueella. Toimitilan koosta riippuen kannattaa varautua vähintään 1 vuoden mittaiseen toimitusaikaan.

Kiinnostaako toimitilan ostaminen yritykselle – ota yhteyttä

 

Omannäköisiä toimitiloja yrityksille joustavasti ja tehokkaasti

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen toimija, joka rakentaa yrityksille niiden itsensä toiveet ja tarpeet täyttäviä liike- ja toimitiloja, unohtamatta tuotantiloja. Meiltä saat täyden palvelun, tontin hankkimisesta ja suunnittelusta lähtien, aina rakentamiseen ja sisustamiseen asti. Sopivan kokoisena yrityksenä, pystymme toimimaan sekä joustavasti että tehokkaasti, palvellen näin mahdollisimman hyvin asiakkaitamme.

Myytävät toimitilat ”avaimet käteen”-periaatteella

Toimitilan ostaminen yritykselle voi olla iso, mutta myös palkitseva askel yrityksen kasvun ja menestyksen kannalta. Kun yrityksesi suunnittelee uusien liike- tai toimitilojen ostamista missä päin Suomea tahansa, ota yhteyttä toimitilojen ammattilaiseen. Me kartoitamme ja löydämme yrityksesi tarpeet ja toiveet täyttävän toimitilat olipa kyseessä sitten halli, varasto, toimisto tai logistiikkakeskus. Kun valitset toimitilaa, ota huomioon myös yrityksesi tulevat tarpeet. Onko tilaa mahdollista laajentaa tai muuntaa tulevaisuudessa tarvittaessa?

Pyydä tarjous yrityksen toimitilasta

5 helppoa askelta uusiin liike- ja toimitiloihin

Tutustu miten helppoa ja kustannustehokasta muuttovalmiin Brand-toimitilan rakentaminen on.

BRAND-toimitiloilla liiketilan rakennuttaminen alkaa yhteisellä tapaamisella, jossa kartoitetaan tarpeet, toiveet ja unelmat. Tutustumme huolellisesti liiketoimintanne erityispiirteisiin ja tulevaisuuden näkymiin.

Tapaamisen pohjalta suunnittelemme tarpeisiinne sopivista liiketiloista ehdotuksen, joka palvelee asiakkaita ja työntekijöitä mahdollisimman pitkään.

Toimi näin!

Tulemme esittelemään yrityksellenne brändätyt liiketilojen havainnekuvat paikan päälle. Kerromme selkeän läpinäkyvästi, mitä toimitilojen rakennuttaminen tulee maksamaan sekä päivämäärän, jolle voitte varata muuttoauton.

Valmis konsepti takaa, että tilojen rakennusprosessi on tehokas ja yhteistyö erittäin mutkatonta.

Toimi näin!

 • Jätä liiketilojen suunnittelu kokeneiden ammattilaistemme huoleksi.
 • Valitse brändätyistä luonnoksista teille sopivin vaihtoehto.
 • Jos kysymyksiä herää, käänny rohkeasti asiantuntijamme puoleen.

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa huolellisesti läpi viimeistellyn suunnitelman, joka sisältää liiketilojen havainnekuvat, pohjaratkaisun sekä tarkan kustannuslaskelman.

Sovimme uusien liiketilojen lopullisen toimitussisällön ja toimitusajan, sekä allekirjoitamme koko projektille yhden kiinteähintaisen sopimuksen.

Huomioithan että rakennamme tiloja myös vuokralle.

Toimi näin!

 • Hyväksy lopullinen suunnitelma, toimitussisältö ja hinta. Allekirjoita yksi kiinteähintainen sopimus koko toimitukselle.
 • Mikäli joku asia askarruttaa, niin käänny rohkeasti asiantuntijamme puoleen. He ovat sinua varten.

Meiltä saatte käytännön asiantuntija-avun projektin joka vaiheeseen. Rakennamme toimitilat ”avaimet käteen” -periaatteella ja huolehdimme myös rakennusluvan hakemisesta.

Uusien liiketilojen rakennusprojekti on osaavissa ja luotettavissa käsissä, joten voitte nukkua yönne rauhassa.

Toimi näin!

 • Jätä uusien liiketilojen rakennushanke kokeneiden asiantuntijoidemme huoleksi.
 • Seuraa projektin etenemistä henkilökohtaisesta tiedotteestamme.
 • Mikäli kysymyksiä herää, käänny rohkeasti asiantuntijamme puoleen.

BRAND -toimitilat luovutetaan aina ennalta sovittuna ajankohtana. Autamme toimitilan käyttöönotossa ja olemme tukena myös luovutuksen jälkeen.

Toimi näin!

 • Tilaa muuttoauto.
 • Tiedota asiakkaita liiketilojen uudesta osoitteesta.
 • Onnittele itseäsi elämäsi vaivattomimmasta rakennusprojektista.

Haluatko lisätietoja?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.