KVR-urakointi

Me tiedämme, että onnistunut rakennusprojekti vaatii ammattitaitoa, luotettavuutta ja selkeää viestintää. Siksi tarjoamme kokonaisvaltaista KVR-rakentamista, jossa huolehdimme kaikesta puolestasi – suunnittelusta toteutukseen. Olemme erikoistuneet hallitila- ja toimitilarakentamiseen sekä liiketilojen KVR-urakointiin. KVR-urakassa sinä tilaajana olet sopimussuhteessa vain meidän kanssamme.

Liike- ja toimitiloja “avaimet käteen”-periaatteella

Valitse meidät kumppaniksesi ja varmista projektisi onnistuminen aikataulussa ja budjetissa. Säästät aikaa ja rahaa, kun me ammattilaiset hoidamme kaiken puolestasi. Meiltä saat KVR-urakoinnin pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Tampereen, Jyväskylän, Helsingin, Turun ja koko muun Suomen alueella.

Sinun yrityksesi näkökulmasta KVR-urakan suurin etu on toimiminen yhden yhteistyökumppanin kanssa, mikä takaa sen, että kaikki ylimääräinen säätäminen jää pois. Rakennusprojektisi on meillä hyvässä hoidossa urakan alkumetreiltä asti sen loppuun saakka. Hoidamme kaikki suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät asiat ja koordinoimme eri osapuolien yhteistyötä. Saat tilaamasi toimitilarakennuksen aina valmiina ja toimivana kokonaisuutena. Huomioithan, että meidän toimitilahankkeisiimme sisältyy automaattisesti monipuolinen ja laadukas sisustussuunnittelu havainnekuvin.

Mitä KVR-urakointi on?

Kokonaisvastuurakentaminen eli KVR on urakkamuoto, jossa me urakoitsijana huolehdimme kaikesta ”avaimet käteen”-periaatteella. Käytännössä se tarkoittaa, että me hoidamme kaiken, aina rakennuskohteen suunnittelusta sen toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella.

Sinulle rakennuttaja-asiakkaana eli tilaajana KVR-urakointi on erittäin vaivaton ja tehokas tapa rakentaa. Se on myös kaikkein kustannustehokkain tapa toteuttaa hanke. Määrittelemme KVR-urakalle kiinteän hinnan, kun kohteen suunnitelmat valmistuvat ja kanssasi on päätetty myös laatutasosta.

Monesti tilaajalla on jo valmiina yritystontti rakentamista varten ja KVR-urakalle haetaan toteuttajaa. Valmista tonttipaikkaa ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä me etsimme kanssasi sopivan paikan rakennushankkeen toteuttamiselle.

Monipuolinen kokemus KVR-urakoista auttaa onnistumaan

Meillä on monipuolisesti kokemusta erilaisista KVR-urakoista ympäri Suomen. Suunnitteluvaiheesta lähtien priorisoimme sinun tavoitteesi ja toiveesi hankkeelle.

Tärkeimmät päämäärämme KVR-urakoinnissa ovat avoin tiedonkulku, pitävät aikataulut, kustannustehokkuus ja laadukas toteutus. Katso referenssisivultamme lisätietoa urakoimistamme kohteista.

Miksi KVR-urakointi meiltä?

KVR-urakointi on sinulle helppoa, sillä koko rakennushankkeesta tehdään vain yksi sopimus. Teemme rakennushankkeessa kaiken suunnittelusta rakentamiseen ja sisustamisesta viimeistelyyn.

Brändäys on yksi isoista vahvuuksistamme. Suunnittelemme sinun yrityksesi näköisiä tiloja. Meillä tehdään aktiivisesti ja dynaamisesti töitä. Emme ole valtava ja byrokraattinen toimija vaan joustava ja tehokas tekijä. Rakennusprojektit etenevät nopeasti sisäisen prosessimme toimivuuden ansiosta.

Luotettavaa ja helppoa rakentamista koko Suomen alueella

Kun sinun yrityksesi tarvitsee uuden toimitilan helposti ilman mutkikasta säätämistä, valitse KVR-urakoinnin toteuttajaksi meidät. Toteutamme ammattitaidolla yrityksesi rakennushankkeen haluttuun paikkaan. Kun haluat luotettavan kumppanin liike- tai toimitilasi KVR-urakan toteuttajaksi, ota yhteyttä BRAND toimitiloihin!