BLOGI

Toimitilaa Tampereen parhaalta paikalta

Huhtikuussa 2019 Tampereen kasvuvoimaisimmalle alueelle, Pirkkalaan, valmistuu 3600 neliötä toimitilaa. Uuteen tilaan voidaan toteuttaa niin toimistoja kuin tuotanto- ja varastotilojakin. Tilat voivat olla pienimmillään 80 neliötä pienyritysten tarpeisiin ja jopa 1000 neliön yhtenäisiä toimitiloja isompien yritysten tarpeisiin. Työt tontilla on aloitettu ja nyt sinulla on vielä mahdollisuus vaikuttaa tulevan toimitilanne kokoon – sekä brändättyyn ilmeeseen.

Uusi toimitila parhaalta sijainnilta

Uusi toimitila valmistuu osoitteeseen Muuraintie 5, suoraan valtatie 12 varteen, Pirkkalan Linnakallion alueelle. Linnakallio on Pirkanmaan nopeiten kehittyvä ja halutuin liikealue, jonka ohi kulkee päivittäin jatkuvasti suuri määrä liikennettä, tarjoten toimitilan yrityksille huippunäkyvyyttä suoraan kiireiselle moottoritielle.

Alueelle on myös loistavat julkiset yhteydet mm. Tampereen keskustasta. Keskustasta toimitiloihin pääsee julkisilla yhteyksillä jopa noin 10 minuutissa, joka helpottaa yrityksenne henkilöstön kulkemista uusiin toimitiloihin.

Käytännöllinen työpaikka

Uudet toimitilat sisältävät myös paljon parkkitilaa autoja suosivalle työntekijöille. Itse toimitiloista löytyy ilmanvaihto viilennyksellä. Lisäksi kaikille yrityksille on omat sisäänkäynnit yrityksen tiloihin, eivätkä työntekijänne ja asiakkaanne joudu temppuilemaan erillisen vastaanoton kanssa.

Uudet toimitilat brändikohtaisella ilmeellä

Tyylikkäiden ja hyvin varusteltujen toimitilojen lisäksi teillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa ja varmistaa uusien tilojen ilmeen tukevan brändikohtaista ilmettänne. Voimme räätälöidä tilat juuri yrityksenne tarpeisiin vielä hankkeen ollessa alkuvaiheessa, joten toimi nopeasti ottamalla meihin yhteyttä jo tänään!

Uudet toimitilat joustavasti

Voit ostaa tai vuokrata uuden toimitilan tai siirtyä ensin vuokralle sopimalla ostamisen ajankohdan myöhemmälle. Me Brand toimitiloilla haluamme tehdä uuden toimitilan hankinnasta mahdollisimman helppoa juuri teille. Siksi voimme sopia siirtymisestänne uusiin tiloihin ensin vuokralla ja sopia toimitilojen ostamisen yritykselle 1 tai 3 vuoden kuluttua vuokralle siirtymisestä.

Haluatko lisätietoja?

Voit lukea kohteesta lisää ennakkomarkkinointi -osiostamme, lukea ostamisesta lisää Miten ostan -sivuilta tai ottaa meihin yhteyttä ja voitte olla uusissa, juuri teille brändätyissä toimitiloissanne jo huhtikuussa 2019!

Voit myös perehtyä onnistuneen toimitilahankinnan vinkkeihin maksuttomasta oppastamme!