BLOGI

KVR-urakointi on huoletonta ja helppoa rakennuttamista!

Yksi sopimus, yksi hinta

Kokonaisvastuu-urakassa yksi urakoitsija vastaa rakennushankkeen kokonaisuudesta, mukaan lukien suunnittelu, rakentaminen, laitteiden ja järjestelmien asennus ja käyttöönotto ja jopa loppusiivous.

Urakointimalli edellyttää yleensä enemmän vastuuta ja vastuullisuutta urakoitsijalta, mutta se voi myös tarjota asiakkaalle enemmän varmuutta projektin lopputuloksesta. Tämä voi tarjota useita etuja rakentamisprojekteissa, kuten:

  • Yhtenäinen vastuu: KVR-urakoitsijalla on vastuu kaikesta projektista, mikä helpottaa ongelmien ratkaisua ja vähentää virheiden ja viivästysten mahdollisuutta.
  • Parempi budjettihallinta: KVR-urakoitsija vastaa budjetin noudattamisesta ja tarjoaa yhtenäisen budjettikatselmuksen, mikä auttaa välttämään yllättäviä lisäkustannuksia.
  • Teknisesti taitava urakoitsija: KVR-urakoitsijalla on yleensä tekninen osaaminen ja tieto kaikista projektin osa-alueista, mikä mahdollistaa sujuvamman ja laadukkaamman lopputuloksen.
  • Nopeampi rakentaminen: KVR-urakoitsija voi sisällyttää kaikki tarvittavat osat ja palvelut projektiin, mikä vähentää tarvetta sopimusten tekemiseen eri urakoitsijoiden kanssa ja mahdollistaa nopeamman etenemisen.
  • Parempi yhteistyö: KVR-urakoitsija voi tarjota yhtenäisen ja johdonmukaisen viestinnän ja yhteistyön kaikkien projektin osapuolten kanssa, mikä parantaa projektin sujuvuutta ja laatua.

Haluatko lisätietoja? BRAND toimitiloilla on KVR-urakoinnista vuosien kokemus ja ammattitaito.  Lue lisää KVR-urakasta tai ota yhteyttä.