KVR-RAKENTAMISPALVELUT

 

BRAND toimitilat Oy on erikoistunut halli-ja toimitilarakentamiseen sekä liiketilojen KVR-urakointiin. KVR-urakassa tilaaja on sopimussuhteessa vain BRAND toimitilojen kanssa.

KVR-URAKOINTI ON HUOLETONTA JA HELPPOA RAKENNUTTAMISTA

Liike- ja toimitiloja “avaimet käteen”-periaatteella

BRAND toimitiloilta myös KVR-urakointi pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Tampereen, Jyväskylän, Helsingin, Turun ja koko muun Suomen alueella. Asiakkaan näkökulmasta KVR-urakan suurin etu on yhden yhteistyökumppanin kanssa toimiminen, mikä takaa sen, että kaikki ylimääräinen säätäminen jää pois. Asiakkaan rakennusprojekti on meillä hyvässä hoidossa urakan alkumetreiltä asti sen loppuun saakka. Hoidamme kaikki suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät asiat ja koordinoimme eri osapuolien yhteistyötä. Asiakas saa tilaamansa toimitilarakennuksen aina valmiina ja toimivana kokonaisuutena.

Kysy lisää KVR-urakoinnista!

Mitä KVR-urakointi on?

Kokonaisvastuurakentaminen eli KVR on urakkamuoto, jossa urakoitsija huolehtii kaikesta ”avaimet käteen”-periaatteella. Käytännössä se tarkoittaa, että me hoidamme kaiken, aina rakennuskohteen suunnittelusta sen toteutukseen asti, yhdellä sopimuksella. Rakennuttaja-asiakkaan eli tilaajan kannalta KVR-urakointi on erittäin vaivaton ja tehokas tapa rakentaa. Se on myös yleensä kaikkein kustannustehokkain tapa toteuttaa hanke. KVR-urakan kiinteä hinta määritellään, kun kohteen suunnitelmat valmistuvat ja laatutaso on päätetty asiakkaan kanssa. Monesti tilaajalla on jo valmiina tontti rakentamista varten ja KVR-urakalle haetaan toteuttajaa. Valmista tonttipaikkaa ei tarvitse olla, sillä me etsimme asiakkaan kanssa sopivan paikan rakennushankkeen toteuttamiselle.

Monipuolinen kokemus KVR-urakoista auttaa onnistumaan

Meillä on monipuolisesti kokemusta erilaisista KVR-urakoista ympäri Suomen. Suunnitteluvaiheesta lähtien priorisoimme tilaajan tavoitteet ja toiveet hankkeelle. Meidän tärkeimmät päämäärämme KVR-urakoinnissa ovat avoin tiedonkulku, pitävät aikataulut, kustannustehokkuus ja laadukas toteutus. Katso referenssisivultamme lisätietoa urakoimistamme kohteista.

Miksi KVR-urakointi meiltä?

KVR-urakointi on asiakkaalle helppoa, sillä koko rakennushankkeesta tehdään vain yksi sopimus. Teemme rakennushankkeessa kaiken suunnittelusta rakentamiseen ja sisustamisesta viimeistelyyn. Brändäys on yksi isoista vahvuuksistamme. Suunnittelemme asiakkaan näköisiä tiloja. Meillä tehdään aktiivisesti ja dynaamisesti töitä. Koska emme ole valtava ja byrokraattinen toimija, siksi olemme joustava ja tehokas tekijä. Meillä sisäisen prosessin toimivuuden ansiosta rakennusprojektit etenevät nopeasti.

Luotettavaa ja helppoa rakentamista koko Suomen alueella

Jos yrityksesi tarvitsee uuden toimitilan helposti ilman mutkikasta säätämistä, valitse KVR-urakoinnin toteuttajaksi meidät. Toteutamme ammattitaidolla yrityksesi rakennushankkeen haluttuun paikkaan. Kun haluat luotettavan kumppanin liike- tai toimitilasi KVR-urakan toteuttajaksi, ota yhteyttä BRAND toimitiloihin!

Pyydä tarjous KVR-urakoinnista!

Haluatko lisätietoja?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.