BLOGI

Haemme TYÖNJOHTAJAA

Tule Rakentamaan Tulevaisuuden Toimitiloja!

Oletko rakennusalan taituri valmiina uusiin haasteisiin? Etsimme kokenutta TYÖNJOHTAJAA liittymään dynaamiseen tiimiimme.

Mikä tekee meistä erityisiä?

  • Kokemus ja Asiantuntemus: Vuodesta 2015 lähtien olemme luoneet yli 100 yritykselle heidän unelmiensa toimitilat.
  • Erikoistuminen: Brändättyjen liiketilojen rakentaminen, jossa yhdistyy visuaalinen ilme ja räätälöinti asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin.
  • Projektit: Käynnissä useita mielenkiintoisia toimitilahankkeita eri puolilla Suomea.
  • Sitoutunut, innostunut henkilökunta. Kannustava, pirteä matalan hierarkian yrityskulttuuri.

 Työnjohtajan tehtäviin kuuluu:

  • Työmaiden töiden sujuvuudesta huolehtiminen ja aikataulussa pysymisen valvonta.
  • Rakennustyömaiden yhteyshenkilönä toimiminen ja hankkeen läpivienti yhdessä hankkeen projektipäällikön kanssa.
  • Työturvallisuuden valvonta.
  • Työmaan perehdytystehtävät
  • Erikoistuminen: Brändättyjen liiketilojen rakentaminen, jossa yhdistyy visuaalinen ilme ja räätälöinti asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin.
  • Projektit: Käynnissä useita mielenkiintoisia toimitilahankkeita eri puolilla Suomea. Rakennustyömaidemme päivittäinen organisointi ja laadunvalvonta.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on valmius ja rohkeus kohdata haasteita ja osoittaa johtamiskykyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää rakenne- ja tekniikkakuvien sujuvaa tulkintaa, sillä pidät langat käsissäsi ja omaat vahvan käsityksen rakentamisesta. Sinulla tulisi olla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja vastuullinen työote. Toivomme, että sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus rakennusalalta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä, mikä todistaa kykysi johtaa ja hallita työmaan haasteita. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti, sillä tehtävä edellyttää liikkumista eri työmaiden välillä. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä tarjoamme:

Vakituinen työsuhde menestyvästä yrityksestä, joka toimii toimitilarakentamisen edellä kulkijana. Meillä on hyvä vauhti ja kovat tavoitteet, mutta samalla osaamme pitää myös hauskaa ja keksiä erilaisia aktiviteetteja. Tärkeä arvomme on, että töihin on kiva tulla. Toimistomme on Pirkkalassa, työmaita on ympäri Suomen. Työyhteisömme on tiivis ja meillä on iloinen meininki. Meillä panostetaan henkilökunnan hyvinvointiin erilaisten etujen muodossa.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille avoin hakemus 29.2.2024 mennessä rekrytointi@brandtoimitilat.fi. Olemme kiinnostunut erityisesti työkokemuksestasi, mutta myös persoonastasi. Perustele, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään.  Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset: rekrytointi@brandtoimitilat.fi. Laitathan hakemuksen otsikkoon ”Työnjohtaja”.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Timo Hakkarainen, tekninen johtaja p. +358 50 565 1237 / ke 21.2 klo 13-15 / to 22.2 klo 13-15