BLOGI

Uusi toimitila Sadex Oy:lle

BRAND toimitilat rakensi sadevesijärjestelmiin ja kattoturvatuotteisiin erikoistuneelle Sadexille uudet toimitilat Tampereelle. Yhteensä 1650m2 toimitilaan rakentui toimisto-, varasto-, tuotanto- ja myymälätiloja. Sadexin uudet liiketilat suunniteltiin käyttäjälähtöisesti ja toteutus on ”avaimet käteen” periaatteella. Rakennustyöt alkoivat keväällä 2021 ja rakennus valmistui helmikuussa 2022.

Pienet vanhat tilat ajoivat rakennusprojektiin

”Sadexin toimitilatarve lähti liikkeelle yrityksen kasvusta, nykyinen tila kävi meille pieneksi. Lisäksi meille on tärkeää, että ammattimaiseen työn tekemiseen on tilat, jotka toimivat ja jossa henkilöstä viihtyy. Kumppaniksi BRAND toimitilat valikoitui tuttuna toimijana. Luotettavuus ja hyvät referenssit olivat taustalla päätöksessä” kertoo Marko Kukkonen, Sadexin toimitusjohtaja.

Kuva/Tapani Palo, Konepörssi

BRAND toimitiloilla selkeä suunnittelu

”Suunnitteluvaihe on ollut nopeaa sekä sujuvaa, ja aikataulut pitävät” Marko jatkaa. Suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon kasvavan yrityksen henkilömäärä ja muuttuneet tarpeet työnteolle. Uudessa toimitilassa tulee olemaan tilat yli 35 työntekijälle.

Toimitila sijoittuu Tampereen Lahdesjärvelle. ”Keskeinen sijainti oli erittäin tärkeä tekijä Sadexille, sillä näin asiakkaat löytävät noutomyymälään helposti ja Sadexin asennustyö ympäri Pirkanmaata on mahdollisimman tehokasta.”  Kukkonen toteaa. Lisäksi uuden toimitilan yritysilme on käyttäjälleen varta vasten brändätty sekä ulkoa että sisältä. Uusi toimitila tuleekin hienosti palvelemaan nopeasti kasvavan yrityksen tarpeita