BLOGI

Isoja odotuksia Hyvinkäälle!

Hyvinkään Mäkikuumolantiellä Kuumolan yritysalueella on vilskettä ja tekemisen meininkiä. BRAND toimitilojen rakentama autoliikekeskittymä on viimeistä silausta vailla valmis. Nyt valmistuva kokonaisuus on ensimmäinen vaihe isosta liikekeskuksesta. Tällä hetkellä rakennusten sisällä on viimeistelytyöt ja siivoukset käynnissä. Avaimet luovutetaan tyytyväisenä huhtikuussa 2023 usealle eri autoliikkeelle ja korjaamolle.

Hyvinkäälle, aivan Helsinki-Tampere moottoritien varteen valmistuu huikean kokoinen kahdesta eri rakennuksesta koostuva 5500 m²:n liiketila. Autokeskus, InCar, Autoliike Vaihtokaara ja Kymppiplus saavat käyttöönsä nykyaikaiset ja käytännölliset uutuuttaan hohtavat puitteet, josta löytyy satoja autoja samasta pihapiiristä. Tarjolla tulee olemaan mm. täysin uusia autoja Toyotalta ja laaja valikoima hyväkuntoisia vaihtoautoja eri merkeiltä monessa hintaluokassa. Alueelta löytyy myös uudehkoja sähkö- ja hybridiautoja. Uudet tilat mahdollistavat monipuolisen vauriokorjaustoiminnan kaikille automerkeille.  Laaja piha-alue parkkipaikkoineen takaa sen, että asiakkaan on helppo tulla ja vierailla useammassa liikkeessä samalla kertaa halutessaan.

Iso liikekeskittymä, toisessa vaiheessa vielä vapaita tiloja

Kokonaisuudessaan Mäkikuumolantielle tulee ensimmäisessä vaiheessa noin 30 henkilöä automyynnin, huolto- ja korjaustoiminnan pariin. Tulevaisuudessa tontille tavoitellaan lisää yrityksiä ja siellä tulee työskentelemään jopa 100 henkilöä.  Toisen vaiheen suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa, mutta vapaita tiloja vielä löytyy. Samaan liikekeskittymään tulee jatkossa vielä kaksi erillistä rakennusta, joiden yhteispinta-ala tulee olemaan noin 5000 m². Tämä kohde tarjoaa loistavat toimitilat kuluttajakaupalle isojen asiakasvirtojen, näkyvän sijainnin ja nopeiden kulkuyhteyksien varrelta. Lisätietoja hankkeesta ja vapaista toimitiloista saat Juuso Piiroselta p.050 579 6262.

Hanke toteutettu KVR-urakalla

Hanke on toteutettu BRAND toimitilojen toimesta KVR-urakkana. Tämä tarkoittaa, että BRAND on vastannut koko rakennusprojektista alusta loppuun saakka.  Jokainen tila on suunniteltu kunkin asiakkaan erityistoiveet ja tarpeet huomioiden. Jokaisella projektiin osallistuneella on isot odotukset uudesta toimipisteestä ja positiivinen, innostunut tunnelma. Hanke on edennyt aikataulussaan ja BRAND toimitilat on saanut hyvää palautetta kaikilta yhteistyön sujuvuudesta ja saumattomuudesta.

”Yhteistyö BRAND toimitilojen kanssa on onnistunut mutkattomasti. Olemme saaneet omien tarpeiden ja brändin mukaiset tilan työn alle. Yhteistyö ja kommunikointi rakentamisen ja suunnittelun eri vaiheessa on ollut mutkatonta, selkeää ja helppoa. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä BRAND toimitilojen kanssa. ”

Janne Tolonen, toimitusjohtaja / KymppiPlus