BLOGI

Uuden toimitilan tulee tukea yrityksen kasvua

Yrityksen toimitilat koko Suomen alueella

Uudet toimitilat yritykselle vaivattomasti meiltä BRAND toimitiloilta. Palvelemme asiakkaitamme niin Helsingin, Tampereen, Turun, Jyväskylän kuin muunkin Suomen alueella. Meiltä saat aina yrityksesi brändin mukaiset toimitilat, jotka on suunniteltu tulevan toiminnan ja tarpeiden mukaan. Toteutamme yrityksen toimitilat ”avaimet käteen” -periaatteella, jolloin yrityksen tehtäväksi jää muuttopäivän suunnittelu ja uusista tiloista nauttiminen.

Kiinnostaako yrityksen toimitilat – ota yhteyttä

Uusista toimitiloista monenlaista hyötyä

Uuden toimitilan hankinta on aina merkittävä mahdollisuus parantaa niin töissä viihtymistä kuin toimitilojen tehokkuutta. Oli uuden toimitilan hankinnan syy mikä tahansa, on sille perinteisesti yhteinen tavoite – uusien toimitilojen tulisi tukea yrityksen perustoimintaa kattavasti!

Perinteinen ja varsin ilmeinen merkki yrityksen menestyksestä on sen kasvu. Siksi on hyvä huolehtia, että uudet tilat tukevat myös yrityksenne kasvua.

Esittelemme alla muutamia nostoja maksuttomasta oppaastamme Opas yrityksen toimitilojen hankintaan

Kasvuvaraa yritykselle

Varaudu kasvuun jo uutta toimitilaa hankittaessa ottamalla huomioon esimerkiksi paljonko henkilöstömääränne on nyt ja kuinka se tulee kasvamaan lähitulevaisuudessa. Pahimmassa tapauksessa kasvun huomioimatta jättäminen voi johtaa siihen, että yrityksen toimitilat ovat käyneet pieneksi jo silloin, kun itse muutto tapahtuu.

Kannattaa siis ottaa huomioon yrityksenne suunnitelmat ja tavoitteet esimerkiksi seuraavalle 5 vuodelle, jotta uudesta tilasta löytyy tarpeeksi tilaa tukemaan yrityksenne tavoitteita.

Helppous tulla töihin ja tapaamisiin

Kattavasti parkkitilaa, hyvät julkisen liikenteen yhteydet – tehkää töihin tulemisesta helppoa mahdollistamalla vaivaton pääsy toimitiloihin! Samalla varmistatte myös, että yhteistyökumppanit ,ja vieraat pääsevät tarvittaessa käymään helposti toimitiloissanne.

Tilasuunnittelu on kasvun mahdollistamisen lisäksi tärkeää myös yleisessä logistiikassa. Uusien tilojen suunnittelussa onkin hyvä ottaa huomioon esim. piha-alueen kääntötila ja sen riittävyys kuljetuksille.

Kasvu edellyttää uusien työntekijöiden rekrytointia ja onnistuneita asiakasneuvotteluita. Uudet, yritysilmeellä brändätyt toimitilat vahvistavat yrityksenne mielikuvaa niin potentiaalisille työntekijöille kuin asiakkaillennekin. Sen vuoksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota uusien toimitilojen hankinnassa.
Uuden toimitilan visuaalisessa ulkoasussa on tärkeintä miettiä, mitä yrityksen ilmeellä halutaan viestiä potentiaalisille asiakkaille ja muille kumppaneille. Tärkeintä on, että uudet toimitilat ovat yrityksenne yritysilmeen näköiset. Sillä onko tila yksinkertaisen tyylikäs vai visuaalisesti ilotteleva runsaudensarvi, ei ole silloin väliä, kunhan kokonaisuus viestii yrityksestänne brändin mukaisesti.

Miksi uudet toimitilat yritykselle meiltä BRAND toimitiloilta?

  • Brändäys, suunnitellaan asiakkaan näköisiä ja asiakkaan tiloja.
  • Avaimet käteen -periaatteella palvelu.
  • Olemme joustava ja tehokas tekijä.
  • Sisäisen prosessin toimivuuden ansiosta rakennusprojektit etenevät nopeasti.
  • Projektin johto aina omissa käsissä.

 

Uudet toimitilat yritykselle – ota yhteyttä

Kun yrityksenne tarvitsee uusia toimitiloja, kannattaa ottaa meihin yhteyttä. Palvelemme ”avaimet käteen” -periaatteella koko Suomen alueella, kaikenlaisia yrityksiä. Tehdään yhdessä yrityksenne näköiset toimitilat.