BLOGI

Uusi monikäyttöinen liikerakennus valmistui Tampereelle

Hanke valmistui todellakin ajallaan ja avaimet käteen- lupaus piti paikkansa!

Tampereen Ilmailunkatu 13 kiinteistön avaimet luovutettiin tyytyväiselle asiakkaalle perjantaina 29.9.2023.  1400 m²:n maalämmöllä lämpiävä toimitila sijaitsee Läntisen ohitustien varrella, Tampereen Messukeskusta vastapäätä.  Useita kohteita rakennuttanut JA-Apila Oy:n kiinteistösijoitusyhtiön puheenjohtaja Kari Mäenpää myhäili iloisena, että BRAND toimitilojen rakennushanke oli hänen kohdallaan ensimmäinen, mikä todellisuudessa valmistui alkuperäisessä aikataulussa ja jopa hieman etukäteen.

Kari kertoi, että ajatus rakennushankkeesta lähti käyntiin, koska heidän omistamallaan yritystontilla oli hyvin tilaa toiselle rakennukselle ja he halusivat hyödyntää kokonaisuudessaan alueen tehokkaasti. Yhteistyö ensimmäisen urakoitsijavaihtoehdon kanssa ei kuitenkaan valitettavasti johtanut haluttuun lopputulokseen. Alkuvaihe ja neliöhinnan saaminen vei aikaa kuukausia eikä hanke lopulta edennyt lainkaan.  BRAND toimitilojen kanssa taas yhteistyö käynnistyi vauhdilla ja hankkeen neliöhinta oli selvillä jo heti ensimmäisellä viikolla. Toimitilojen suunnittelu saatiin myös liikkeelle reippaasti. BRAND toimitilojen avaimet käteen- eli KVR-urakointimalli kiinnosti, sillä Kari halusi vaivattoman ja helpon hankkeen, jossa ei tarvitse tehdä itse mitään. Asiakkaan näkökulmasta KVR-urakan suurin etu on toimiminen yhden yhteistyökumppanin kanssa, mikä takaa sen, että kaikki ylimääräinen säätäminen jää pois. Rakennusprojekti on BRAND toimitiloilla hyvässä hoidossa urakan alkumetreiltä aina sen loppuun saakka. BRAND toimitilat hoitaa kaiken suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät asiat ja koordinoi eri osapuolien yhteistyötä. Tähän kiinteistöön rakentui yhdistelmä toimisto- ja neuvottelutiloja ja helposti jaettavaa korkeaa hallitilaa. Nyt hallin ulko-ovet, WC ja viemärivaraukset on suunniteltu niin, että jakaminen on helppoa esimerkiksi kolmelle eri toimijalle.

Kuvassa Kiinteistösijoitusyhtiö Ja-Apila Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Mäenpää ja BRAND toimitilojen projektipäällikkö Mikko Kilpi.

”Lisälaskuja rakenteellisista asioista ei ole tullut. Hanke oli hyvin suunniteltu. Olen erittäin tyytyväinen myös projektin läpivientiin ja projektipäällikköön Mikko Kilpeen. Olen aina tavoittanut yhteyshenkilön, kun ollut tarvetta ja vastauksen olen saanut, kun olen kysynyt. Projektipäälliköllä oli iso rooli hankkeessa ja sen läpiviennissä. Koen, että työmaa oli hyvällä hoidolla ja hanskassa. BRANDillä projektipäällikölle ei ole kasattu liian montaa hanketta kerrallaan, jolloin hänellä jää aikaa huolehtia hankkeista perusteellisesti”, Kari kehuu.

”Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen, rakennus, piha, portit, siivoukset, kaikki tehtiin valmiiksi asti. Meidän itse ei tarvinnut tehdä mitään. Avaimet käteen lupaus piti paikkansa. Teemme tiloja vuokrakäyttöön, myös jatkossa olemme valmiita kysymään tarjousta BRAND toimitiloilta”, lisää Kari selkeästi tyytyväisenä.

 

Toimitila on vielä vapaana vuokrattavaksi! Kysy lisää p. 050 3838 682 / Hannu