Toimitilaa Tampereelle

Vuokrattavaa toimitilaa rakenteilla Tampereen Lahdesjärvelle

Toimitilan sijainti voi ratkaista liikeyrityksen tulevaisuuden. Tässä hankkeessa sijainti on huippu ja kiinteistön visuaalinen ilme mieleenpainuva.

Nyt tarjolla toimitila-mahdollisuus yhdeltä Tampereen nopeimmin kehittyvältä liikealueelta Lahdesjärveltä. Tampereen Lahdesjärvelle rakentuu nykyaikaista ja modernia vuokrattavaa toimitilaa. Keskeinen sijainti Tampereen kehäteiden tuntumassa takaavat nopeat kulkuyhteydet. Lahdesjärven alue on Tampereen eteläisen puolen kaupallinen liikekeskittymä, lähistöllä mm. Ikea, K-rauta, Metso, ABC jne.

Tässä kiinteistössä on potentiaalia vaikka mihin, lasipintaa  ei säästellä ja myös talotekniikka on ajan tasalla. Kiinteistö lämpenee maalämmöllä ja kaikissa toimitiloissa oma lämmön talteenotto ja viilennys maaviileällä. Toimitila voidaan räätälöidä yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ota yhteys ja suunnitellaan yhdessä teidän näköinen toimitilaratkaisu!

Katso tästä toimintatapamme: https://brandtoimitilat.fi/miten-ostan-tai-vuokraan

Vapaana vielä esimerkiksi seuraavat toimitilat:

  • Toimistotila, 400 kem2, Näyttävää toimistotilaa 1. kerroksessa. Tasokas varustetaso ja käytännöliset pintamateriaalit. Toimistossa neuvottelutila, toimistohuone, avotoimistoa, keittiö ja sosiaalitilat.
  • Toimisto /Hallitila, 800 kem2, Korkea hallitila omalla kulku-ja nosto-ovella. Hallitilassa tauko/toimistohuone, WC-tila jossa varaus suihkukaapille ja viemäri- ja vesipistevaraukset keittiölle. Tilassa lattiakaivo öljyn- ja hiekanerotuksella. Koneellinen poisto IV.
  • Hallitila/toimistotila 950 kem2, Korkeaa hallitilaa ja toimistoa. Tila räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vuokrat alk. 11€/m2 (varustetasosta riippuen)

Mahdollisuus räätälöidä tiloja ja materiaaleja sisustussuunnittelussa yrityksenne tarpeisiin, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohde valmistuu 2023.

Katso myös Tampere Nekala | Tampere Vehmainen

Lisätietoa kohteesta