Modernia liiketilaa rakenteilla Tampereen Lahdesjärvelle

Toimitilaa Tampereelle

Toimitilan sijainti voi ratkaista liikeyrityksen tulevaisuuden. Tässä hankkeessa sijainti on huippu ja kiinteistön visuaalinen ilme mieleenpainuva.

Tampereen Lahdesjärven yritysalueelle rakentuu nykyaikaista ja modernia liiketilaa vuokralle. Keskeinen sijainti lähellä Helsinki-Tampere moottoritietä ja Jyväskylän tietä takaavat hyvät kulkuyhteydet. Tässä kiinteistössä ei lasipintaa säästellä, myös talotekniikka on ajan tasalla. Kiinteistö lämpenee maalämmöllä ja kaikissa toimistotiloissa oma lämmön talteenotto ja viilennys maaviileällä.

Katso tästä toimintatapamme: https://brandtoimitilat.fi/miten-ostan-tai-vuokraan

Vapaana vielä seuraavat toimitilat:

  • Toimistotila, 155 kem2, Näyttävää toimistotilaa 1. ja 2. kerroksessa. Tasokas varustetaso ja käytännöliset pintamateriaalit. Toimistossa neuvottelutila, toimistohuone, avotoimistoa, keittiö ja sosiaalitilat.
  • Hallitila, 336 kem2, Korkea hallitila omalla kulku-ja nosto-ovella. Hallitilassa 25m2 tauko/toimistohuone, WC-tila jossa varaus suihkukaapille ja viemäri- ja vesipistevaraukset keittiölle. Tilassa lattiakaivo öljyn- ja hiekanerotuksella. Koneellinen poisto IV.
  • Hallitila/toimistotila 2000 kem2, Korkeaa hallitilaa ja toimistoa. Tila räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vuokrat alk. 11,5€/m2. Vuokrahinta sisältää lämmityksen, kiinteistönhuollon yms

Mahdollisuus räätälöidä tiloja ja materiaaleja sisustussuunnittelussa yrityksenne tarpeisiin, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohde valmistuu 6/2021

Lisätietoa kohteesta

LATAA HINNASTO JA ESITE