BLOGI

Jet-Tekno Oy:lle uudet toimitilat Nokialle!

Ilma-alusten tankkausjärjestelmiä valmistava Jet-Tekno Oy ja BRAND toimitilat Oy allekirjoittivat perjantaina 13.1.2023 sopimuksen uusista toimitiloista Kolmenkulman alueelle Nokialle. Uusi reilu 2500 m²:n vuokrattava kiinteistö toteutetaan n. 11 000 m²:n tontille. BRAND toimitilat vastaa hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta kokonaisuudessaan. Uusissa toimitiloissa on jo alusta alkaen varauduttu Jet-Teknon nykyisen henkilömäärän (30) tuplaantumiseen. Kasvu huomioon otettuna, hankkeen myötä Nokian kaupungin alueelle tulee siirtymään jopa 60 työpaikkaa. Uudet toimitilat valmistuvat tammikuun 2024 loppuun mennessä.

Yhteistyö, toimivuus ja hinta – BRAND:in kilpailuetuna

BRAND toimitilat oli Jet-Tekno Oy:n toimitusjohtajalle Tatu Miikkulaiselle jo entuudestaan tuttu toimija. Eri toimijoita vertaillessa tärkeimmäksi tekijäksi valinnassa nousi yhteistyö, toimivuus ja hinta. BRAND toimitilojen ihmisläheinen tapa lähestyä sekä asiakasta että hanketta teki vaikutuksen. ”Kommunikaatio on ollut helppoa. Ideoita on rohkeasti palloteltu yhdessä ja vuoropuhelu on ollut toimivaa. Tarvittaessa he osaavat myös asianmukaisesti torpata huonot ehdotukset”, Miikkulainen kehuu. ”Panostamme erityisesti asiakaspalveluun koko rakennushankkeen aikana. Kuuntelemme asiakasta herkällä korvalla ja esitämme lisäkysymyksiä, jotta pääsisimme mahdollisimman hyvään lopputulokseen”, kertoo myyntipäällikkö Juuso Piironen BRAND toimitiloilta.
”BRAND toimitilat osasi tarjota meille tarkoituksenmukaisia tiloja. He lähestyivät rehellisesti,  luottamusta herättävällä toimintatavalla. Saimme suunnitelmista hienot visuaalisesti aidolta näyttävät kuvat”, iloitsee Miikkulainen.

Kasvu mahdollisti laajentamisen

Nyt rakennettava uusi toimitila tulee olemaan Miikkulaisen neljäs rakennusprojekti. Kokemusta on siis kertynyt vuosien varrella jo hyvin paljon. Oman talon rakentamisen lisäksi hän on ollut mukana kolmessa teollisuusrakennushankkeessa, joten odotukset ja vaatimustaso hankkeen toteuttajalle oli tämän myötä korkealla. ”Pohdimme aluksi vanhan kiinteistön laajentamista tai lisärakennusta, mutta olemme oikein tyytyväisiä tekemäämme ratkaisuun panostaa täysin uusiin toimitiloihin. Toivomme, että pääsemme muuttamaan Nokialle aikataulussa ja saamme keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen jatkossa toiveidemme ja odotuksiemme mukaisissa tiloissa”, toteaa Miikkulainen.

Jet-Tekno Oy:n tuotantomäärät ovat hurjassa kasvussa. Tälle vuodelle odotetaan jopa kaksinkertaisia lukuja viime vuoteen verrattuna. Näin ollen uudet tilat tulevat tukemaan liiketoiminnan kasvua ja mahdollistavat tuotannon tehostamisen. Myös esivalmistelu on mahdollista tehdä pidemmälle ja sisäinen logistiikka paranee jatkossa huomattavasti. Uusi toimitila suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan erityistarpeet huomioiden KVR-urakkana. Tämän hankkeen kohdalla se tarkoittaa erityisvaatimuksia rakenteille esimerkiksi tiloissa toimivien isojen raskaiden ajoneuvojen vuoksi. Rakennukseen tulee suuren hallitilan lisäksi tyylikkäät toimisto- ja sosiaalitilat. Jet-Teknon henkilökunta kokonaisuudessaan odottaa suuresti uusia toimitiloja kasvun tueksi.

Jet-Tekno Oy on tamperelainen lentokoneiden tankkauslaitteiden valmistukseen ja huoltoon sekä maatukeutumisjärjestelmiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa korkealaatuisia tuotteitaan siviili-ilmailuun sekä puolustus- ja viranomaissektorille useaan maahan. Heidän asiakkaitansa ovat mm. Helsinki-Vantaan lentoasema, puolustusvoimat Suomessa ja lähialueilla ja eri maiden viranomaistahot, kuten poliisi, raja- ja merivartiosto ja pelastushelikopterit.  Jet-Tekno Oy myös vastaa tuotteiden myynnistä, suunnittelusta, kokoonpanosta ja huoltotoiminnasta.