BLOGI

HINAUSPALVELU MAANOJAN UUSI VUOSI KÄYNNISTYY HIENOISSA TILOISSA TAMPEREELLA!

Vuosi 2023 tulee olemaan Hinauspalvelu Maaojalle merkityksellinen. BRAND toimitilat Oy rakensi vuoden 2022 aikana uudet heidän toiveidensa mukaiset reilun 1100 m²:n liike- ja varastotilat Tampereen Tuomaalankadulle Linnainmaalle 3000 m² tontille. Samalle tontille toteutettiin myös erillinen piharakennus kolmella nosto- ja käyntiovella. Upeasta kokonaisuudesta tulee noin puolet Maanojan omaan käyttöön ja loppuosa on suunniteltu helposti vuokrattaviksi tiloiksi. Kiinteistön tiloihin on ollut hyvin kysyntää ja osaan tiloista vuokralaiset muuttivat heti hankkeen luovutuksen yhteydessä. Työt tontilla aloitettiin toukokuussa 2022 ja avaimet luovutettiin kuin joululahjaksi noin puolen vuoden päästä aloituksesta joulukuussa.

BRAND toteutti hankkeen avaimet käteen periaatteella eli KVR-urakalla. Rakennuttaja-asiakkaan eli tilaajan kannalta KVR-urakointi on erittäin vaivaton ja tehokas tapa rakentaa.

Tuomaalankadun toimitilat on jaettu kahteen eri osioon, hallitiloihin ja toimitilapäätyyn: Rakennuksesta löytyy kuusi isoa, korkeaa hallitilaa nosto-ovilla. Jokaisesta vuokraukseen ajatellusta hallista löytyy tietenkin myös omat wc-tilat. Nämä hallit vuokralainen pystyy hyödyntämään helposti omiin tarpeisiinsa sopivaksi. Maanojan omaan käyttöön rakennettiin suuri 200 m² halli, joka mahdollistaa useamman auton samanaikaiset huolto- ja kunnostustyöt. Huoltohallin viereiseen tilaan toteutettiin asiakkaan toiveesta uudenaikaiset pesukoneistot auton pesuja varten. Lämmin pesuhalli on ehdoton mukavuustekijä arjen kiireissä myös henkilöstön työhyvinvointia ajatellen. Lisäksi toiseen päätyyn tilat päätetiin rakentaa kahteen tasoon, jolloin saatiin Maanojan omat tilavat tauko-, neuvottelu- ja työnjohtotilat kätevästi maantasoon huoltotilojen viereen. Yläkertaan suunniteltiin kaksi erikokoista tyylikästä vajaan 60 m²:n avotoimistotilaa keittiönurkkauksilla ja omilla wc-tiloilla, jolloin myös ne ovat helposti vuokrattavissa eteenpäin.  Tilat ovat täysin räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan ja BRAND toimitilat on suunnitellut ja huomioinut asiakkaan omat tarpeet tässäkin kohteessa. Koko rakennuksen lämmitysjärjestelmänä on nykyaikainen nestekiertoinen lattialämmitys maalämmöllä. Ilmanvaihdossa hyödynnetään koneellista tulo- ja poistoilmanvaihtoa lämmön talteenotolla. Näin rakennuksen energiatehokkuus on saatu loistavalle tasolle.

Maanoja on pitkän linjan perheyritys, joka on huolehtinut Tampereen ja Pirkanmaan seudulla autojen hinauksista ja erilaisista kuljetuksista jo 1970-luvun alusta lähtien. Päivystys toimii 24/7 ja uudet tilat mahdollistavat sujuvan toiminnan jatkossakin.