BLOGI

Rappaustekniikka Laurell Oy:lle toimitila Tampereelle

BRAND toimitilat rakentaa 1800m2 toimitilan Tampereelle, tilaajana hankkeessa Rappaustekniikka Laurell Oy. KVR-urakkana toteutettava rakennushanke alkaa keväällä 2021.

Aikaisemmat rakennushankkeet tehtiin itse

Rakennusalalla toimiva Laurell on aikaisemmin rakentanut hallikiinteistöt omatoimisesti.  Yrityksen liiketoiminnan voimakas kasvu ajoi pohtimaan vaihtoehtoja resursseja sitovalle rakennushankkeelle.

”Aikaisemmat hallikiinteistöt rakennettiin itse alusta loppuun ja mietimme vaihtoehtona pitkään, että myös tämä kiinteistö oltaisiin toteutettu täysin itse” kertoo Rappaustekniikka Laurell Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Laurell.

BRAND toimitilat yhteistyökumppaniksi

BRAND toimitilat valikoitui hankkeeseen yhteistyökumppaniksi suosittelujen kautta. Tärkeä rooli valinnassa oli myös liiketilojen brändäyksellä ja ulkoasulla.

” Olimme etsineet jo pitkään luotettavaa yhteistyökumppania rakennusprojektiin, mutta emme olleet sitä löytäneet. Tutustuin BRAND toimitilojen liiketoimintaan yhteisten liikekontaktien kautta, ja jo muutamien alustavien neuvottelujen jälkeen sain huomata, että nyt on löytynyt hyvä toimija, jonka kanssa voisimme myös jatkaa yhteistyötä.” Ilkka Laurell jatkaa.

”Sain sellaisen vaikutuksen, että BRANDillä on homma hallussa ja positiiviset taustaselvitykset antoivat lopulliselle valinnalle varmuutta. Luotettavuuden lisäksi tärkeä painoarvo yhteistyökumppanin valinnassa oli myös rakennusten visuaalisuus. BRAND toimitilojen hallien ulkoilme oli juuri sellainen mistä itse pidin, ne poikkesivat perinteisistä harjakattoisista halleista edukseen.” Ilkka Laurell lisää.

Täyden palvelun paketti

BRAND toimitilat hoitaa toimitilahankkeen kokonaisvaltaisesti. Uusi toimitilakiinteistö valmistuu ”avaimet käteen” periaatteella. BRAND toimitilat vastaa kohteessa kaikesta suunnittelusta- toteutukseen.

”Kaikki on sujunut todella hyvin BRAND toimitilojen kanssa. Suunnitelmat, lupa-asiat yms. ovat edenneet juuri niin kuin sovittiin. Me olemme pystyneet keskittymään täysin omaan liiketoimintaamme julkisivukorjausten parissa. Olisin toiminut näin jo aikaisemmissa toimitilojen rakennusprojekteissa, jos vain olisin saanut tietää BRAND toimitilojen olemassaolosta.” kertoo Ilkka Laurell.

Ilkka Laurell
Ilkka Laurell

 

Rappaustekniikka Laurell Oy on julkisivukorjauksiin erikoistunut yritys, jolla on jo yli 30 vuoden kokemus rakennusalalta. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella ja Uudenmaan toimipiste Espoossa. Täällä hetkellä yrityksellä käynnissä useita vaativia julkisivukorjauskohteita mm. Kuhmoisten siunauskappeli, Tampereen Verotalo, Kiint. Oy Tirkkosentalo, Bulevardinkatu 14(Hki), Kiint. Oy Helsingin Kaivokatu 8, As Oy Svinhufvudintie 2. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 tulee olemaan n. 6 miljoonaa euroa.