BLOGI

Branderin uusi leipomokahvila palvelee asiakkaita loistavalla sijainnilla Pirkkalassa

Brander on tamperelainen leipomoyritys, joka on palvellut Tampereen seudun herkuttelijoita jo kohta 100 vuotta. Vuonna 1920 perustetulla yrityksellä on nykyisin 5 toimipistettä Tampereella ja yksi Lielahdessa.

Branderin leipomo muutti uusiin toimitiloihinsa Pirkkalaan syksyllä 2017. Nyt toimipisteessä toimii perinteisen leipomon lisäksi gluteeniton leipomo sekä kahvila-myymälä. Uudet toimitilat Branderille toteutti BRAND toimitilat.

 

Sijainti ja aikataulu ratkaisivatT

Branderille uuden toimitilan hankinta tuli eteen yllättäen, kun vanhat toimitilat muutettiin omistajan toimesta toista käyttötarkoitusta varten. “Toimitilan kanssa tuli kiire aikataulu. Kartoitettiin eri vaihtoehtoja ja sijainteja, jolloin törmäsimme BRANDin meneillään olleeseen hankkeeseen. BRANDin uusi toimitilahanke sopi hyvin aikatauluihimme ja oli hyvällä sijainnilla”, Branderin toimitusjohtaja Eerikki Lounamaa kertoo.

Moni kilpailija tarjosi pelkästään vuokrausmahdollisuutta. Meille oli tärkeää, että oli myös ostomahdollisuus ja BRANDin kanssa tämä onnistui”, Eerikki jatkaa.

Uuden leipomon tuli palvella myös gluteenittomien tuotteiden valmistusta

Uusi leipomo koostuu käytännössä kahdesta eri leipomosta – perinteisten leipomotuotteiden ja gluteenittomien tuotteiden leipomoista. Gluteenittomien tuotteiden kysyntä on kasvanut viime aikoina merkittävästi Suomessa. “Meillä oli uusien toimitilojen erityisvaatimuksena gluteenittomien tuotteiden turvallinen valmistus, johon vaikuttaa mm. ilmastointi ja tilajako”, Eerikki kommentoi.

Gluteenittomien tuotteiden valmistuksen lisäksi uusissa toimitiloissa on kiinnitetty huomiota erityisesti leipomoyrityksen jokapäiväiseen toimintaan. Leipomossa on huomioitu leipomon sisäinen logistiikka – missä leivotaan, missä leipomotuotteet pakataan ja miten tuotteet siirtyvät toimitukseen. “Sitten erityisjuttuna oli tietysti vielä elintarviketilat ja pakastimet”, Eerikki jatkaa.

Uusi leipomo ja kahvilamyymälä loistavalla sijainnilla

Branderin uusi leipomo on palvellut yritystä nyt vuoden ajan Pirkkalan Linnakalliossa, moottoritien läheisyydessä. Hyvän sijainnin ansiosta sekä asiakkaat että työntekijät pääsevät helposti paikalle.

Branderin Pirkkalan toimitiloissa työskentelee n. 20 työntekijää. Sekä työntekijät että asiakkaat ovat viihtyneet uusissa toimitiloissa ja kahvila-myymälä on saanut positiivista palautetta asiakkailta.

“Voin suositella BRAND toimitilaa muillekin. BRANDilta löytyy osaamista ja joustavuutta sekä ripeyttä – asiat hoituu kuntoon.”
-Branderin toimitusjohtaja, Eerikki Lounamaa