TOIMITILAT YRITYKSELLE VAIVATTOMASTI JA RÄÄTÄLÖIDYSTI

BRAND toimitilat Oy rakentaa avaimet käteen -toimitiloja ennennäkemättömällä otteella. Korvaamme harmaat teollisuushallit ja liiketilat visuaalisesti näyttävillä toimitiloilla, jotka tukevat aidosti asiakkaan bisnestä. Taidokkaasti toteutettu toimitila- ja julkisivusuunnittelu muuttaa arkisen konttorin kulmakunnan komeimmaksi käyntikortiksi.

BRAND toimitilat toimittaa yritysilmeeseen brändättyjä modulaarisia toimitiloja, tuotanto-, varasto- ja myymälätiloja. All in One –palvelumme kattaa koko toimitilan rakennusprojektin aina hankkeen suunnittelusta brändäykseen ja rakentamiseen.

Omannäköiset liikekiinteistöt sekä liike- ja toimitilat kaikille yrityksille

Tarvitsetteko yrityksellenne toimivaa, avaraa, valoisaa ja oman näköistä liike- tai toimitilaa?

Oli toimi- tai liiketilatarpeesi teollisuushalli, kaupan tila, toimisto, logistiikkakeskus, varasto tai hallitilaa, saat meiltä juuri teidän yrityksen näköiset toimitilat. Rakennamme, myymme ja vuokraamme ensiluokkaisia sekä monenlaiseen käyttöön soveltuvia asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt liikekiinteistöt ja toimitilat esimerkiksi Tampereen, Turun, Helsingin ja Jyväskylän seuduilla sekä koko Suomen alueella.

Yhdistimme muuttovalmiin rakennustavan helppouden vaativaan toimitilojen rakentamiseen. Teidän osaksenne jää vain muuttopäivän päättäminen ja sen jälkeen voitte nukkua yönne hyvin. Kokemuksemme mukaan uuden toimitilan rakentaminen on usein edulllisempaa ja nopeampaa kuin vanhan tilan remontointi. Kannattaa tutustua erityyppisten toimitilojen esimerkkimalleihimme ja ottaa yhteyttä meihin. Suunnitellaan teille sopivat BRAND NEW -toimitilat, jotka taatusti huomataan!

Tutustu erityyppisiin toimitilamalleihin

Näin homma toimii

  • Kun yrityksenne on siirtymässä uudelle paikkakunnalle tai tarvitsette isomman tilan tai täysin erilaisen toimitilan. Ota yhteyttä meihin  ja kerro liike- tai toimitilatarpeenne.
  • Alkuvaiheessa  ei tarvitse tietää, haluatteko vuokrata vai ostaa uudet tilat. Yhteydenoton jälkeen kartoitamme kanssasi halutun sijainnin mukaan, onko meillä mahdollisesti jo valmis hanke, josta löytyy sopivat tilat yritykselle. Jos valmiita tiloja ei ole vapaana halutulle alueelle, kartoitamme uuden rakennushankkeen tarvittaessa tontin hankinnasta lähtien.
  • Alkukartoituksen jälkeen suunnittelemme ja brändäämme kanssasi yrityksen tilat. Suunnitelmista tehdään kuvat ja kustannuslaskelma, joiden perusteella teemme sinulle rakennusprojektista tarjouksen.
  • Vuokrattavia toimitiloja on harvoin tyhjillään, mutta aina kun tiedämme vuokrasuhteen olevan päättymäisillään, voimme tarjota vapautuvia tiloja uudelle asiakkaalle. Vuokrattavat toimitilat voidaan aina muunnella kunkin yrityksen tarpeita vastaaviksi.

Kokemuksia rakennushankkeista BRAND toimitilat Oy:n kanssa

”Projektit etenee ja menee maaliin sovitussa aikataulussa, myös kustannukset pitävät” kertoo Tomi Autere, Marinen osakas yhteistyöstä BRAND toimitilojen kanssa. Katso videolta Tomi Autereen kokemukset rakennushankkeista!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisää asiakkaidemme kokemuksia löytyy Referenssit-välilehdeltä tai YOUTUBE-kanavaltamme.

 


Yksi yhteyshenkilö, sopimus ja hinta

Valmiita tontti- ja rahoitusratkaisuja

Yksilöllisesti brändätyt toimitilat järkihintaan

Pitävät aikataulut ja vastuullinen toimija

OTA YHTEYTTÄ

Myös he ovat tyytyväisiä asiakkaitamme