BLOGI

24 Pesula Oy:n uusi toimitila: Tehokkuutta ja innovointia pesulabisnekseen

24 Pesula Oy astuu uuteen aikakauteen yhteistyössä BRAND toimitilat Oy:n kanssa, rakentamalla nykyaikaisen toimitilan, joka tukee yrityksen kasvua ja innovointia pesulapalveluiden alalla.

24 Pesula Oy:n toimitusjohtaja, Isto Kiviniemi, kertoo yrityksen olevan alan edelläkävijä tarjoten itsepalveluperiaatteella toimivia pesulapalveluja arkipyykille, matoille ja petivaatteille. Yritys on erikoistunut innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten maailman ensimmäiseen itsepalveluun tarkoitettuun tasopesukoneeseen, joka on 24 Pesulan oma keksintö. Kiviniemi korostaa, että yritys tarjoaa pesulapalveluja ilman ajanvarausta ja allergiatestit läpäissyt ja hajustamaton pesuaine sisältyy hintaan, mikä tekee pesulakäynnistä asiakkaille vaivatonta ja miellyttävää. Pyykit ja kodintekstiilit voidaan kuivata erillisissä kuivausrummuissa ja mattojen kuivaus onnistuu lukittavissa kuivauskaapeissa, jotka ovat myös 24 Pesula Oy:n omaa innovaatiota.

Nykyisessä toimitilassa yrityksen kasvulle on asettanut haasteita tilan koko sekä sosiaali- ja toimistotilojen puute. Tämä johti päätökseen suunnitella ja rakentaa uusi, nykyaikainen toimitila vastaamaan kasvaneen ja kansainvälistyneen liiketoiminnan tarpeita.

 

Uuden toimitilan suunnittelu ja rakentaminen

Hanke käynnistyi alustavilla keskusteluilla BRAND toimitilojen kanssa, kun valmiiden tilojen löytäminen Pirkanmaalta osoittautui hankalaksi. Vaikka muitakin vaihtoehtoja harkittiin, BRANDin tarjoama räätälöity tila osoittautui parhaaksi vaihtoehdoksi. Suunnittelusta toteutukseen kului alle puoli vuotta, ja yhteistyö BRANDin kanssa alkoi sujuvasti.

BRANDin suosittelemaan rakennuspaikkaan oli helppo lähteä mukaan. Päätökseen vaikutti helppo saavutettavuus työntekijöille ja logistiikan sujuvuus ilman ruuhkia. Vaikka näkyvyys ei ollut tuotantotilojen kannalta välttämätöntä, rakennuspaikan valinnassa painotettiin myös logon näkyvyyttä tukeakseen yrityksen brändiä ja markkinointia.

BRAND toimitilojen valinta ja yhteistyö

BRAND toimitilat valikoituivat rakennushankkeen toteuttajaksi erityisesti aikataulullisten syiden vuoksi. Vaikka kustannuksissa oli eroja, BRANDin konsepti ja nopeus vakuuttivat yrityksen. BRAND toimitilat nimenä ja toteuttajana oli jonkin verran tuttu ja heidän rakentamiaan tiloja Pesulan väki oli nähnyt aiemmin mm. Hämeenlinnassa sekä Pirkanmaan alueella.

Yhteistyö BRANDin kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja säännöllisiä palavereja on pidetty sekä etänä että kohteessa. Isto Kiviniemi kertoo yrityksen saaneen arvokkaita vinkkejä toimitilan suunnitteluvaiheessa sisustuksesta lähtien. Vaikka yrityksen brändillä ei ole suurta merkitystä tuotantotiloissa muuta kuin työntekijöiden viihtyvyyden kannalta, BRAND toimitilan valinta kumppaniksi valikoitui nopeuden ja avaimet käteen mallin takia. Hyvät esittelymateriaalit sekä BRANDin oma toimitila oli hyvänä referenssinä sekä reipas ja aktiivinen asenne oli vaikuttava.

BRAND toimitilat Oy rakentaa 24 Pesulalle uuden, modernin 1500 m²:n toimitilakiinteistön Nokian Kolmenkulmaan. Uusi kiinteistö tukee pesulaketjun laajentumista ja tarjoaa optimoidet tilat pesulalaitteiden suunnittelulle, tuotekehitykselle, kokoonpanolle sekä huollolle ja varastoinnille. Rakennusttyöt ovat nyt pitkällä ja toiminta uusissa tiloissa alkaa kesön 2024 kynnyksellä.

Lue lisää hankkeen taustasta ja toimitilaprojektin alkuvaiheista !