BLOGI

Toimitila MV-Jäähdytykselle Vantaalle

MV-Jäähdytys Oy on pitkän historian omaava suomalainen kylmä-ja sähkötekniikka-alan yhtiö. Yhtiön toiminta perustuu kylmätekniikan ja ammattikeittiölaitteiden huolto-, asennus- ja korjauspalveluihin. Yhtiössä työskentelee yhteensä yli 200 henkilöä. MV-Jäähdytys Oy:n viime vuosien liiketoiminnan kasvu sai aikaan luonnollisen alkusysäyksen uusille toimitilatarpeille.  Vanha Helsingin toimipiste alkoi käymään pieneksi ja osa toiminnoista oli siellä eri rakennuksessa eikä näin ollen logistisesti palvellut yrityksen tarpeita.

Uuden toimitilan suunnitteluun ja toteutukseen valittiin kumppaniksi BRAND toimitilat Oy. BRAND toteutti MV-Jäähdytyksen toimitilahankkeen  kaiken kattavalla KVR-urakalla. Rakennus luovutettiin asiakkaalle vuonna 2021. Vantaalle rakennettu kiinteistö on jo toinen  BRAND toimitilojen toteuttama toimitilarakennus MV-Jäähdytys Oy:lle. Ensimmäinen toimitila oli Pirkkalaan, Pirkanmaalle vuonna 2019 valmistunut toimipiste.

BRAND tuttu ja luotettava toimija

”Uuden toimitilan suunnittelu lähti liikkeelle siitä että halusimme kaiken toimintamme saman katon alle, jotta logistiikka pelaisi hyvin. BRAND oli luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi. Tuttu ja luotettava toimija. Tiedettiin mitä tilattiin ja saatiin.” Miika Tervo, MV-Jäähdytyksen aluejohtaja kertoo”

MV-Jäähdytyksen uusi toimitilakiinteistö palvelee asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja omaa henkilökuntaa Åbyn teollisuusaluleella Vantaalla. Uuden toimitilarakennuksen koko on 3100m2.  Toimitilassa on erityyppisiä tiloja; toimistotiloja, työ/tuotantotiloja, varastotilaa ja erikoisuutena esim. henkilökunnan käyttöön rakennetut kuntosali ja näyttävä saunatila.

BRAND toimitiloilta hyvä paketti suunnittelusta toteutukseen

BRAND toimitilat on ammattitaitoinen ja joustava yhteistyökumppani rakennushankkeissa. Asiakas voi keskitttyä omaan liiketoimintaan ja BRAND huolehtii hankkeesta kokonaisvaltaisesti. Muutokset rakennushankkeessa onnistuu tarvittaessa nopeastikin ilman turhaa byrokratiaa. ”Hyvä esimerkki positiivisesta kokemuksesta palvelun toimivuudesta ja suunnittelun nopeudesta tuli hyvin esiin siinä kun vain yhden palaverin aikana saatiin muokattua koko pohjaa niin että saatiin kuntosali ja sauna sinne lisättyä.” Miika Tervo kertoo rakennushankkeen sujuvudesta.

Katso videolta MV-Jäähdytys Oy:n aluejohtaja Miika Tervon  haastattelu tästä toimitilahankkeesta.