Toimitilaa Tampereelle

Toimitilakiinteistö Tampereen keskustan tuntumassa

BRAND toimitilat rakentaa uutta yritystilaa  keskeiselle paikalle ihan Tampereen keskustan tuntumaan. Kiinteistö Oy Tampereen Vihisenpuisto rakentuu urbaanille NEKALAN yritysalueelle vain 3 km:n päähän Tampereen keskustasta. Tämän hankkeen ensimmäinen vaihe valmistui vuonna 2021, tällöin valmistui räätälöidyt toimitilat yritykselle Tammer Diesel Oy. Nyt rakenteilla on vaihe 2.

Tässä modernissa ja nykyaikaisessa kiinteistössä on toimitiloja alkaen 300m2 aina 1500m2 asti. Tilat ovat muokattavissa tarpeen mukaan toimistoksi, työtilaksi, varastoksi jne.

Ota yhteys ja suunnitellaan yhdessä teidän toimintaa tukeva toimitilaratkaisu, voit vaikuttaa tilan kokoon ja ilmeeseen.

Katso tästä toimintatapamme: https://brandtoimitilat.fi/miten-ostan-tai-vuokraan

Vapaana vielä esimerkiksi seuraavat toimitilat:

  • Toimistotila, 300 kem2, Näyttävää toimistotilaa. Tasokas varustetaso ja käytännöliset pintamateriaalit. Pohja muokattavissa tarpeen mukaan.
  • Halli/toimistotila, 1500 kem2, Korkea hallitilaa ja toimistoa. Tila räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vuokrat alk. 10€/m2.

Mahdollisuus räätälöidä toimitila ja materiaalit sisustussuunnittelussa yrityksenne tarpeisiin soveltuvaksi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohde valmistuu vuonna 2023.

Katso myös Tampere Lahdesjärvi | Tampere Vehmainen

Lisätietoa kohteesta

myynti@brandtoimitilat.fi

Jouko Pannula p. 050 3838 553