Toimitilakiinteistö Tampereen keskustan tuntumassa

Toimitilaa Tampereelle

BRAND toimitilat rakentaa uutta yritystilaa  keskeiselle paikalle ihan Tampereen keskustan tuntumaan. Kiinteistö Oy Tampereen Vihisenpuisto rakentuu urbaanille NEKALAN yritysalueelle vain 3 km:n päähän Tampereen keskustasta. Ensimmäinen vaihe valmistuu kesäkuussa 2021, tämän jälkeen lähtee liikkeellä hankkeen 2.vaihe. Vapaita toimitiloja löytyy vielä 2.vaiheessa rakentuvaan kiinteistöön.

Tässä modernissa ja nykyaikaisessa kiinteistössä on toimitiloja alkaen 300m2 aina 1500m2 asti. Tilat ovat muokattavissa tarpeen mukaan toimistoksi, työtilaksi, varastoksi jne.

Ota yhteys ja suunnitellaan yhdessä teidän toimintaa tukeva toimitilaratkaisu, voit vaikuttaa tilan kokoon ja ilmeeseen.

Katso tästä toimintatapamme: https://brandtoimitilat.fi/miten-ostan-tai-vuokraan

Vapaana vielä esimerkiksi seuraavat toimitilat:

  • Toimistotila, 300 kem2, Näyttävää toimistotilaa. Tasokas varustetaso ja käytännöliset pintamateriaalit. Pohja muokattavissa tarpeen mukaan.
  • Halli/toimistotila, 1500 kem2, Korkea hallitilaa ja toimistoa. Tila räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vuokrat alk. 10€/m2.

Mahdollisuus räätälöidä toimitila ja materiaalit sisustussuunnittelussa yrityksenne tarpeisiin soveltuvaksi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kohde valmistuu vuoden 2021 loppuun mennessä.

Lisätietoa kohteesta