Toimitilaa Tampereelle

TAMPEREEEN MESSUKESKUSTA VASTAPÄÄTÄ - VALMISTUMASSA TÄYSIN UUSI VUOKRATTAVA HALLI/TOIMISTOTILA!

BRAND toimitilojen rakentama 1400 m²:n toimitilahanke Tampereen Ilmailunkadulle edistyy erittäin hyvällä aikataululla. Kiinteistön sijainti Läntisen ohitustien varrella, Tampereen Messukeskusta vastapäätä tarjoaa kaikelle yritystoiminnalle optimaaliset, logistiset mahdollisuudet toimia tehokkaasti. Kiinteistön seinässä huippupaikka valomainokselle, joka näkyy suurille liikennevirroille valtatielle!

Maalämmöllä lämpiävä toimitila on suunniteltu käytännöllisesti yhdistäen uudenaikaiset toimisto- ja varastointitila sekä tuotantotila. Hallitilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen oman toiminnan mukaan. Kokonaisuus sisältää yläkerran toimisto- ja neuvottelutilat keittiöllä, alakerran sosiaali- ja asiakastilat sekä n. 1200 kem²:n korkean yhtenäisen hallitilan. Hallin ulko-ovet, WC ja viemärivaraukset on suunniteltu niin, että se voidaan tarvittaessa jakaa myöhemmin kolmeen eri osioon.

Kokonaisuus valmistuu elokuussa 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRAND toimitilat toteuttaa hankkeen KVR-urakkana. BRAND toimitilat huolehtii kokonaisuudessaan hankkeesta rakennuslupien hakemisesta lopputarkastukseen saakka. Kokonaisvastuu-urakointi on asiakkaalle helppo ja huoleton tapa toteuttaa yritykselleen uudet toimitilat.

Katso tästä toimintatapamme: https://brandtoimitilat.fi/miten-ostan-tai-vuokraan

Katso myös Tampere Lahdesjärvi | Tampere Vehmainen

Lisätietoa kohteesta

myynti@brandtoimitilat.fi

Hannu Savukoski p. 050 3838 682