HAE NYT - PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Projektimyyntipäälliköksi Brandille

Oletko nälkäinen ja työtä pelkäämätön myyjä? Kiinnostaako sinua näyttävien ja modernien toimitilojen myynti ja tekemisen meininki? Toimintamme kasvaessa haemme nyt dynaamiseen joukkoomme projektimyyntipäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Projektimyyntipäällikön työnkuvaan kuuluu tarjouslaskenta, yhteydenpito yritysasiakkaisiin ja myyntityö. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, ja huolehdit asiakkaastasi alusta loppuun asti. Tekemisen meininki pitää sinut liikkeessä. Aiempi kokemus menestyksekkäästä myyntityöstä ja rakennusalan tuntemus ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Tarjoamme sinulle ketterän ja dynaamisen organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Työyhteisössämme pääset hyödyntämään taitojasi ja kehittämään sekä itseäsi että työpaikkaasi.

”Projektimyyntipäällikkönä pääset näkemään toimitilaprojektin koko elinkaaren sen ensimmäisistä keskusteluista aina muuttopäivään saakka. Saat vastuuta ja vapautta oman työsi johtamiseen, mutta myös koko yrityksemme tuen. Hae siis mukaan kaverikseni BRANDin myyntiin ja liity osaksi rentoa, mutta dynaamista porukkaamme!” -Jouko Pannula

Hae mukaan tiimiimme!

Olisiko tämä urasi seuraava askel?

Jos kyllä, laita avoimeen hakemukseen lyhyt kuvaus itsestäsi ja työkokemuksestasi. Perustele, miksi juuri sinä olisi nappivalinta tähän työtehtävään.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse: myynti@brandtoimitilat.fi .

Laita viestin otsikoksi Projektimyyntipäällikkö.

Haastattelemme potentiaaliset hakijat mahdollisimman pian. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätiedot sähköpostitse
Jouko Pannula
Brand Toimitilat Oy
myynti@brandtoimitilat.fi