Palvelut

Liiketilan suunnittelu + Brändäys + Rakentaminen = BRAND toimitilat

TOIMITILAN OSTAMINEN YRITYKSELLE

Toimitilan ostaminen yritykselle ei ole pikkujuttu tai yhdentekevä asia. Siksi siihen kannattaa panostaa kunnolla ja valita yhteistyökumppaniksi pätevä ja kokenut tekijä. BRAND toimitilojen liike- ja toimitilat on tehty kestämään katseita, käyttöä ja aikaa. Toimi- ja liiketilan huolellinen suunnittelu takaa sen, että tilat joustavat ja kasvavat luontevasti liiketoimintasi mukana. Meiltä toimitilan ostaminen yritykselle on vaivatonta ja helppoa kokonaisvaltaisen ”avaimet käteen” -periaatteen takia.

Toimitilamallistostamme saatte ideoita mitä tilassa voi olla. Tilat räätälöidään aina yrityksen omien tarpeiden mukaan. Ja toteutus on aina ”avaimet käteen” -periaatteella. Toimimme pääasiassa Tampereen, Helsingin, Turun ja Jyväskylän seuduilla, mutta toki myös koko muun Suomen alueella.

Toimitilan koosta riippuen kannattaa varautua vähintään 1 vuoden mittaiseen toimitusaikaan.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää toimitilan ostamisesta!

Omannäköisiä toimitiloja yrityksille joustavasti ja tehokkaasti

Olemme kokenut ja ammattitaitoinen toimija, joka rakentaa yrityksille niiden itsensä toiveet ja tarpeet täyttäviä liike- ja toimitiloja. Meiltä saat täyden palvelun, tontin hankkimisesta ja suunnittelusta lähtien, aina rakentamiseen ja sisustamiseen asti. Sopivan kokoisena yrityksenä, pystymme toimimaan sekä joustavasti että tehokkaasti, palvellen näin mahdollisimman hyvin asiakkaitamme.

Toimitila ”avaimet käteen”-periaatteella

Kun yrityksesi suunnittelee uusien liike- tai toimitilojen ostamista missäpäin Suomea tahansa, ota yhteyttä toimitilojen ammattilaiseen. Me kartoitamme ja löydämme yrityksesi tarpeet ja toiveet täyttävän toimitilat olipa kyseessä sitten halli, varasto, toimisto tai logistiikkakeskus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous toimitilasta!

5 helppoa askelta uusiin liike- ja toimitiloihin

Tutustu miten helppoa ja kustannustehokasta muuttovalmiin Brand-toimitilan rakentaminen on.

 

Haluatko lisätietoja?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.