BLOGI

Logistiikkakeskus Kuljetusliike E.Nousiaiselle Lopelle

BRAND toimitilat Oy rakensi Kuljetusliike E.Nousiainen Oy:lle uuden 1100kem2 toimitilarakennuksen Lopen Silmäkannon alueelle. BRAND toimitilat toteutti hankkeen KVR-urakkana, eli vastasi kokonaan suunnittelusta ja rakentamisesta. Uuden toimitilarakennuksen suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana BRANDillä on tukea asiakasyrityksen bisnestä eli on keskitytty toimintojen tehokkuuteen ja laatuun, unohtamatta visuaalista ilmettä.

Kasvava liiketoiminta ajoi etsimään uusia tiloja

Meillä oli jo pitkään tarve uudelle toimitilalle ja kartoitimme ratkaisuvaihtoehdot laajentamisesta lähtien. Aikaisemmin toimimme Hyvinkäällä, nyt muutimme toimitilan perässä Lopelle.” kertoo toimitusjohtaja Antti Nousiainen Kuljetusliike E.Nousiainen Oy:stä taustoja toimitilamuutokselle.

Uusi toimitilarakennus tuli kuljetusliikkeen huolto-ja varastokäyttöön. Lopen alueen keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Hämeenlinnasta, kuin Hyvinkäältä oli Kuljetusliike Nousiaiselle ratkaisevaa tontin hankinnassa. Tontti oli myös rakentamisvalmis ja rakennusprojekti saatiin näin ollen nopealla aikataululla eteenpäin.

BRAND toimitilat tarjosi kustannustehokasta rakentamisen kokonaispalvelua

BRAND toimitiloihin päädyimme yhteistyökumppanina selkeän kokonaisratkaisun vuoksi. Päätöksessä ratkaiseva tekijä oli täsmällinen kokonaisuus, kokonaishinta ja tyylikkäät referenssit” kuvailee ratkaisua Antti Nousiainen. ”Rakennusprojekti oli varmaa tekemistä, jossa yksi vastasi tuloksesta. Rakennushanke pysyi aikataulussa ja rakennus valmistui jopa etuajassa” Nousiainen jatkaa.

Tutustu hankkeeseen ja katso Kuljetusliike E. Nousiaisen toimitusjohtajan Antti Nousiaisen haastattelu tästä nopeasta ja kustannustehokkaasta rakennusprojektista

Kuljetusliike E.Nousiainen Oy on puukuljetukseen erikoistunut yritys jolla on pitkä historia alalla. Vuonna 2021 yritys täytti 67 vuotta.