BLOGI

Logistiikkakeskus Kuljetusliike E.Nousiaiselle Lopelle

BRAND toimitilat Oy rakentaa Kuljetusliike E.Nousiainen Oy:lle uuden 1100kem2 toimitilarakennuksen Lopen Silmäkannon alueelle. BRAND toimitilat toteuttaa hankkeen KVR-urakkana, eli vastaa kokonaan suunnittelusta ja rakentamisesta. Uuden toimitilarakennuksen suunnittelun ja rakentamisen lähtökohtana BRANDillä on tukea asiakasyrityksen bisnestä eli on keskitytty toimintojen tehokkuuteen ja laatuun, unohtamatta visuaalista ilmettä.

”BRAND toimitiloihin päädyimme yhteistyökumppanina selkeän kokonaisratkaisun vuoksi. Päätöksessä ratkaiseva tekijä oli täsmällinen kokonaisuus, kokonaishinta ja tyylikkäät referenssit”, kertoo toimitusjohtaja Antti Nousiainen Kuljetusliike E.Nousiainen Oy:stä.

Uusi toimitilarakennus tulee kuljetusliikkeen huolto-ja varastokäyttöön. Lopen alueen keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Hämeenlinnasta, kuin Hyvinkäältä oli Kuljetusliike Nousiaiselle ratkaisevaa tontin hankinnassa. Tontti oli myös rakentamisvalmis ja rakennusprojekti saatiin näin ollen nopealla aikataululla eteenpäin. Logistiikkakeskuksen rakentaminen alkaa vuoden 2021 keväällä ja kuljetusliike E.Nousiainen pääsee muuttamaan uusiin toimitiloihin vuoden 2021 loppuun mennessä.

Kuljetusliike E.Nousiainen Oy on puunkuljetukseen erikoistunut yritys jolla on pitkä historia alalla. Vuonna 2021 yritys täyttää 67 vuotta.