BLOGI

Luottamus ansaitaan – BRAND toimitilat kolmas hanke MV Jäähdytykselle valmistui

BRAND toimitilat Oy ja MV Jäähdytys ovat tehneet peräti kolme yhteistä hanketta neljän vuoden sisään. Nyt viimeisimpänä, Pirkkalan toimipisteen laajennus Linnakalliossa valmistui helmikuussa 2023. Laajennuksen myötä MV Jäähdytyksen hallinto tulee siirtymään Pirkkalan toimipisteeseen ja siellä tulee työskentelemään noin 100 työntekijää. Aiemmat hankkeet on toteutettu Pirkkalaan ja Vantaalle.

Kokonaisuus laajennuksen jälkeen on n. 2500 m². Toimitilat rakennettiin osittain kahteen tasoon: alakerrasta löytyvät sosiaali- ja asiakastilat, väestönsuoja ja halli operatiiviseen toimintaan. Hallitilasta löytyy moderni pientarvikkeiden varastoautomaatti, jossa on 200 hyllymetriä varastointilaa. Yläkerrassa keskityttiin laadukkaisiin toimiviin toimistotiloihin neuvottelu- ja kokoushuoneineen. Sieltä löytyy lisäksi reilunkokoinen oleskelutila keittiöllä, johon mahtuu suurempikin työporukka yhdessä viettämään aikaa. MV Jäähdytyksellä on hieno tapa muistaa henkilöstöään arjessa tarjoamalla heille satunnaisesti aamupalaa, johon tämä tila antaa hyvät puitteet.

Saunaa, kuntosalia, edustustiloja… Mitä ikinä haluat, sen BRAND toimitilat on valmis toteuttamaan!

Yläkerran kokoustilan takaseinää koristaa valtavan upea metsämaisematapetti, joka loistaa suuresta ikkunaseinästä hienosti myös ohikulkuliikenteelle Jasperintielle. Lattiapinnoituksessa käytettiin sekä kiiltobetonia että lämmintä pehmeää kokolattiamattoa. Alakerran kruununa on jälleen kerran henkilöstön käyttöön tarkoitetut tyylikkäät ja tunnelmalliset sauna- ja virkistystilat sekä kuntosali, jota tarvittaessa hyödynnetään väestönsuojana. Sisääntuloaulassa pintamateriaaliksi valikoitui koko seinänsuuruinen harmaan sävyinen vuoristotapetti.

Tässä kohteessa asiakas on halunnut kiinnittää erityistä huomiota tilojen visuaaliseen ilmeeseen ja kokonaisvaltaiseen viihtyvyyteen. Työympäristö voi parhaimmillaan olla työhyvinvointia lisäävä tekijä ja sitä kautta myös yritys voi sitouttaa henkilöstöä ja luoda positiivista ilmapiiriä. Laajennusosan sisustus ja ilme on toteutettu saman teeman ympärillä kuin aiemmissakin kohteissa asiakkaan toiveiden mukaan. Tiloissa on hyödynnetty MV Jäähdytyksen omaa brändiväriä sinistä. Yhtenäinen värimaailma jatkuu lattiapinnoissa sinisenä ja harmaana.

Laajennushanke rakennettiin tuttuun tapaan KVR-urakkana, jolloin BRAND toimitilat huolehti hankkeesta kokonaisuudessaan rakennuslupien hakemisesta lopputarkastukseen saakka. Asiakkaan on tuolloin helppo rakennusurakan aikana jatkaa omaa liiketoimintaansa, kun vastuu kaikesta on rakentajalla.

”Olemme onnistuneet tekemään paljon oikein, kun saamme samalta asiakkaalta jo kolmannen hankkeen vastuullemme. Tämä on parhain palaute, mitä voimme saada”, riemuitsee Jouko Pannula BRAND toimitilojen toimitusjohtaja.

MV Jäähdytys on suomalainen perheyhtiötaustainen kylmä- ja sähkötekniikka-alan yritys. Ydinliiketoiminta keskittyy jäähdytys-, lämmitys- ja ammattikeittiölaitteiden huoltoon, asennukseen ja korjaukseen. He toimittavat myös laitteita ja laajoja projektikokonaisuuksia. MV Jäähdytyksen palveluksessa on kaiken kaikkiaan noin 300 henkilöä, jotka työskentelevät koko Suomen laajuudella. Yrityksen tulevaisuus näyttää kasvujohteiselle ja henkilöstön rekrytoinnit on jatkuvasti käynnissä.