BLOGI

Kattokeskukselle uudet tilat Kuopioon

Kattoremontteja ja katonhuoltoja toteuttavalle Kattokeskus Oy:lle valmistuu yritysilmeen mukaiset toimitilat Kuopioon. Kattokeskus on perustettu vuonna 1997 ja toimii nyt jo usealla paikkakunnalla Suomessa. Toiminnan kasvaessa myös tilojen tarve muuttuu ja nyt toimitilojen tarve tuli eteen Kuopiossa, jossa konsernin tytäryhtiö, Kattokeskus Itä-Suomi Oy on toiminut vuodesta 2015 alkaen ja työllistää tällä hetkellä n. 25 työntekijää.

Rakennuspaikaksi valikoitui Kuopion kaupungin tarjoama tontti 9-tien varrelta. Kun tontista oli tehty vuokrasopimus, yritys alkoi kartoittamaan sopivaa tilatoimittajaa. Jo ennestään tuttu BRAND Toimitilat valikoitui rakentajaksi. ”He tarjosivat parhaan vaihtoehdon ja vastasivat kaikkiin tilatarpeisiin. Myös hinta oli kilpailukykyinen” , sanoo Kattokeskuksen toimitusjohtaja, Ari Laitinen. Laitinen kuvaa yhteistyötä BRANDin kanssa sujuvaksi. ”Heiltä on tullut hyviä käytännön vinkkejä, mihin toiminnot kannattaa sijoittaa ja miten halli palvelee toimintaa parhaiten.”

Hyvä liikepaikka palvelee tehokasta asennustoimintaa

Paikka 9-tien varressa palvelee hyvän sijainnin vuoksi tehokasta asennusliiketoimintaa ja toimii myös ihanteellisena mainospaikkana vilkkaasti liikennöidyn tien varressa. BRAND Toimitilat otti tilojen suunnittelussa nimensä mukaisesti huomioon myös yrityksen brändin. Siksi Kattokeskuksen punainen väri on vahvana osana tilojen julkisivua jota korostetaan vielä laadukkaalla valaistuksella. ”Tavoitteena oli saada hyvännäköiset tilat, joilla annetaan laadukas mielikuva yrityksestä. BRANDin kanssa ajatuksia on vaihdettu suunnitteluvaiheessa puolin ja toisin ja yhteistyössä on muodostunut hyvä kokonaisuus,” Laitinen kertoo ja odottaa mielenkiinnolla tilojen valmistumista.

Monipuolista toimitilasuunnittelua

Uudet toimitilat vastaavat kaikin puolin yrityksen tarpeisiin. ”Saamme läpiajettavan hallin, jotta työautojen täyttö sujuu vaivattomasti, kun pystymme ajamaan auton sisään, nostamaan trukilla tavarat kyytiin ja ajamaan toisesta päästä ulos. Hallista löytyy vielä varastotila mm. kattoturvatuotteille sekä huolto- ja pesutila kalustolle. BRANDin kaverit ovat panostaneet myös kulkureittien suunnitteluun. Lisäksi pihalle saadaan katos puutavaraa varten”, kertoo Laitinen. Kattokeskuksella on omanlaiset tarpeet myös konttori-, sosiaali- ja edustustiloilla. Heillä tarjotaan aamupala työntekijöille ja siksi keittiön tulee olla riittävän kokoinen. Kaivattu saunakin löytyy tulevista tiloista, jossa työmiehet voivat puhdistautua päivän päätteeksi.