BLOGI

Järki-Saneerauksen isot ja upeat uudet toimitilat valmistuvat Lopelle

Järki-Saneeraus on vuoden 2013 alussa perustettu kattoremontoinnin erikoisliike, joka työllistää tällä hetkellä n. 50 henkilöä. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella, mutta suunnittelee toimintansa laajentamista mm. Tampereen ja Turun seudulle lähitulevaisuudessa.

Yrityksen uudet toimitilat nousevat Lopen kuntaan, suoraan Tampereen valtatien yhteyteen. Uusien toimitilojen perustukset on jo valettu, eikä yritys malta odottaa uusiin toimitiloihin pääsyä.

Yrityksen voimakas kasvu ohjasi uusiin toimitiloihin

Olemme kasvaneet tasaisesti joka vuosi, jonka vuoksi vanhat toimitilat jäivät pieneksi”, Järki-Saneerauksen toimitusjohtaja Eerik Säkkinen kommentoi. Yritykselle uusi, oma toimitila oli myös tärkeä hankinta investoinnin näkökulmasta. ”Uusiin halleihin tulee omaa valmistustoimintaa, jonka avulla omavaraistamme yritystoimintaamme”, Eerik jatkaa.

Järki-Saneerauksen uudet toimitilat ovat kokonaisneliöiltään n. 1800m2, joista 400m2 tulee olemaan toimistotiloja. ”Toinen pääty tulee oikeastaan olemaan kokonaan toimistopääty. Sinne tulee pari neukkaria, keittiö, perinteistä toimistotilaa, rentoa yhteistilaa ja pukuhuoneet. Lisäksi ulos tulee vielä iso, n. 450m2 kokoinen varasto”, Eerik kertoo.

”Isot ja tyylikkäät toimitilat hyvältä sijainnilta”

Järki-Saneeraukselle oli alusta lähtien tärkeää, että uusi toimitila tukisi yrityksen omavaraistumista. Sen vuoksi yritys haki isoja toimitiloja, joissa olisi reilusti tilaa tuotannolle ja isot piha-alueet. Lisäksi toimitiloista haluttiin visuaalisesti näyttävät. ”Toimitilat ovat kuitenkin yrityksen kasvot ja pääpaikka. En missään nimessä halunnut harmaata laatikkoa, johon menen joka päivä töihin”, Eerik selventää.

Uusi toimitila tulee toimimaan kasvavan yrityksen keskusvarastona, jonka vuoksi sen sijainti oli erittäin tärkeässä asemassa. ”Tulemme lähivuosina laajentamaan toimintaa etelä-Suomesta Tampereelle, Turkuun ja Jyväskylään. Oli tärkeää, että saamme pellit järkevästi liikkeelle keskusvarastolta”, Eerik kertoo. Järki-Saneerauksen uudet toimitilat nousevat Lopelle, Tampereen valtatien välittömään läheisyyteen ja tavara saadaan helposti liikkeelle.

Sijaintinsa ansiosta tontti oli myös huomattavasti edullisempi, kuin vastaavan kokoinen tontti Helsingin seudulta. ”Samankokoinen tontti olisi pääkaupunkiseudulla ollut helposti jopa 10-kertaa kalliimpi. PK-seudulla tontin rakennusvelvollisuus olisi myös ollut paljon suurempi – emme olisi saaneet tontille niin paljon pihatilaa, kuin halusimme”.

Brand toimitilat teki uusien toimitilojen ostamisen helpoksi

BRAND toimitilat oli yksi kolmesta tarjoajasta, joita Järki-Saneeraus harkitsi. Yksi BRAND toimitilojen valintaan vaikuttaneista tekijöistä oli BRANDin suunnitelman visualisointi. ”BRAND vakuutti heti alkumetreillä, että se pystyy tekemään visuaalisesti näyttäviä toimitiloja kustannusedullisesti”, Eerik kertoo. “Visuaalisen mallinnuksen lisäksi BRANDilla oli monia hyviä referenssejä meille tutuista yrityksistä”, Eerik jatkaa.

Eerikkiin teki vaikutuksen myös BRAND toimitilojen selkeä myyntiprosessi. ”BRANDilla oli selkeä prosessi tilojen mallinnuksesta aina työvaiheiden suunnitteluun ja vastuuttamiseen, joka teki ostamisen helpoksi. Osa muista kilpailijoista olisi teetättänyt sisätyöt uusissa toimitiloissa meillä, mutta BRANDilla se on sisällytetty kokonaisprojektiin”,  Eerik kommentoi.

Jatkuvasti kasvavalle Järki-Saneeraukselle olikin tärkeää, että uuden toimitilan toteutus veisi heiltä mahdollisimman vähän aikaa ja että projektin langat olisivat täysin tilojen toimittajan käsissä. “Toimitilojen toteutus kokonaisurakkana oli meille tärkeää. Se on sellaista palvelua, josta on yrityksenä valmis maksamaan enemmänkin, vaikka BRANDin tapauksessa hintaeroa muihin tarjoajiin ei ollutkaan paljon yhtään”, Eerik toteaa.

Haluatko lisätietoja?

Onko uusien toimitilojen hankinta yrityksellenne ajankohtainen aihe ja haluat kartoittaa mahdollisia kumppaneita? Ota meihin yhteyttä! Saat meiltä kokonaisvaltaisen ja visualisoidun ehdotuksen uusista toimitiloistanne. Voit myös perehtyä onnistuneen toimitilahankinnan vinkkeihin maksuttomasta oppastamme!