BLOGI

Gugguulle uudet toimitilat Brand toimitiloilta

Gugguu on keväällä 2012 perustettu lastenvaateyritys, joka sai alkunsa kahden siskoksen ongelmasta löytää lapsilleen laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, joita on myös mukava pitää. Vitsailu oman vaatemerkin perustamisesta kääntyi pian vakavaksi harkinnaksi oman yrityksen perustamisesta.

Nyt Gugguun pyörittämä verkkokauppa, jälleenmyyjäverkosto Suomessa ja vienti ulkomaille ovat jo miljoonaluokan bisnestä. Gugguu on tuttu nimille monille myös syksyllä julkaistusta yhteishankkeesta Minttu Räikkösen kanssa. Suomalainen pääomasijoitusyhtiö Panostaja ja Minttu Räikkönen ostivat merkittävän vähemmistöosuuden Gugguusta marraskuussa 2018. Minttu ja Gugguu toteuttivat yhdessä Gugguu X Minttu Räikkönen -lastenvaatemalliston, joka tuli myyntiin 5. joulukuuta 2018.

Yrityksen kasvu ohjasi Gugguun etsimään uusia toimitiloja, jolloin Gugguun ja BRAND toimitilojen tarinat kohtasivat.

Brandin tapa toteuttaa toimitiloja vakuutti

BRAND toimitilan valinnassa uusien toimitilojen toteuttajaksi oli suuri merkitys BRANDin tavalla toteuttaa toimitiloja: ”Olemme monesti aikaisemmin miettineet uutta toimitilaa ja hallin hankintaa. Mutta meille oli tärkeää, ettei toimitilamme ole mikään perinteinen, harmaa ja ankea halli. BRANDin tapa toteuttaa tiloja on näyttävä ja ratkaisi sen ongelman meille”, yrittäjä Anne Valli kommentoi.

Uudelle toimitilalle on asetettu suuria, mutta realistisia odotuksia. ”Odotamme eniten sitä uuden tilan avaruutta ja sitä, että saadaan paikat järjestykseen ja helpotusta nykyiseen toimintaan. Lisäksi tilan visuaalisuus on meille tärkeää – se että saamme hienot ja meidän näköiset toimitilat, jossa on helppo viihtyä”, Anne jatkaa.

”Brandin tarjoama palvelu on ihan erityislaatuista”

Yhteistyö BRAND toimitilojen kanssa on sujunut hyvin ja BRANDin tapa palvella asiakkaitaan on Annen mukaan täysin omaa luokkaansa. ”BRANDin tapa toimia on aika ainutlaatuista. BRAND kuuntelee tosi paljon asiakkaitaan ja ottaa heidän toiveensa huomioon – BRANDin tarjoama palvelu on ihan erityislaatuista!”, Anne ylistää.

”Heiltä päin on oltu meihin tosi hyvin yhteydessä ja päivitetty, missä projektin kanssa mennään.” Aktiivisen tiedottamisen lisäksi Anne nostaa esille BRAND toimitilan joustavuuden. ”Meidänkin tarpeemme ovat muuttuneet projektin aikana ja BRAND on ottanut nämä muutokset hyvin huomioon”.

UUSI TOIMITILA VALMISTUU TOUKOKUUSSA 2019

Gugguun uusi toimitila valmistuu toukokuussa Muuraintielle Pirkkalaan. Uuteen toimitilaan tulee näyttelytila, yksi toimistohuone, yksi neukkari sekä avokonttoreita ja varastoalue. Tyylikkäät tilat saa Annen mukaan helposti muokattua myös väliaikaiseksi Showroomiksi tai myymäläksi, joka kasvattaa toimitilan käytettävyyttä.

Anne suosittelee BRAND toimitilaa kumppaniksi kaikille yrityksille, mutta erityisesti niille, joille lopputuloksen visuaalisuudella on merkitystä ”Suosittelen BRANDia kaikille, mutta ehdottomasti sellaisille yrityksille, jotka kaipaavat personoituja toimitiloja ja joille uuden toimitilan visuaalisuus on tärkeässä roolissa. BRAND pystyy toteuttamaan tilat täysin asiakkaan toiveiden mukaan ja on luotettava toimija”.

“BRAND pystyy toteuttamaan tilat täysin asiakkaan toiveiden mukaan ja on luotettava toimija
-yrittäjä Anne Valli